Helena je nejznámější Češka: Prodala půl milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Helena je nejznámější Češka: Prodala půl milionu!

Helena se pyšní i diamantovou deskou za půl milionu prodaných nosičů!
Helena se pyšní i diamantovou deskou za půl milionu prodaných nosičů! (Miloš Svoboda)

PRAHA – Zpěvačka Helena Vondráčková (60) je podle průzkumu polských médií nejznámější českou osobností mezi Poláky! Může za to její dlouhá pěvecká kariéra a také nedávná účast v taneční soutěži Taniec z gwiazdami, obdobě naší StarDance.

Zpěvačka Helena Vondráčková (60) je podle průzkumu polských médií nejznámější českou osobností mezi Poláky! Může za to její dlouhá pěvecká kariéra a také nedávná účast v taneční soutěži Taniec z gwiazdami, obdobě naší StarDance. A doma slaví také úspěchy. Dostala totiž diamantovou desku za půl milionu prodaných nosičů!

„Dostala jsem diamantovou desku za 500 000 kusů prodaných nosičů od roku 1995, tedy od začátku mé spolupráce s vydavatelstvím Universal,“ pochlubila se deníku Aha! Vondráčková s tím, že předání desky proběhlo bez účasti médií už na jejích narozeninách. „Jsem za to hrozně šťastná. Myslím si, že je to velký úspěch, vzhledem k tomu, jak šly prodeje hudby v posledních letech rapidně dolů kvůli vypalování,“ dodává zpěvačka, která si prý sama nikdy nic nevypálila. „Já totiž na počítači moc neumím,“ směje se. Vondráčkovou čeká už v sobotu velký koncert v pražské Lucerně s Jiřím Kornem, kde mimo jiné pokřtí společné DVD a Helena zazpívá pár písniček ze svého nového alba, s Kornem pak vystoupí společně i na udílení cen Český slavík.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.