Jana Štefánková: Vyhodili ji od zkoušky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jana Štefánková: Vyhodili ji od zkoušky!

Jana Štefánková už pátým rokem studuje Vysokou školu hotelovou. V červnu ji čekají státnice, které si zřejmě oddálí až na září. Zase tak vzorná studentka není, navíc se musí starat o dvě děti.
Jana Štefánková už pátým rokem studuje Vysokou školu hotelovou. V červnu ji čekají státnice, které si zřejmě oddálí až na září. Zase tak vzorná studentka není, navíc se musí starat o dvě děti. (Aha! – Martin Hykl)

Sommeliéři z celé republiky, tedy lidé, kteří se v restauracích starají o nabídku vína, se ve čtvrtek sjeli do Paláce Žofín, aby svým uměním přesvědčili Mahulenu Bočanovou, Romana Vojtka, Aleše Valentu, Janu Štefánkovou, Ljubu Krbovou a Ondřeje Neffa o svých kvalitách.

Nejlepším z nich byl nakonec zvolen Jakub Král. Když se však role obrátily a lahve Bohemia Sektu se dostaly do rukou Mahuleny Bočanové a jejích kolegů Vojtka a Valenty, na pódiu došlo málem ke katastrofě. Mahulena byla hned zkraje sommeliéry ohodnocena jako zcela neprofesionální a byly jí strženy dva body. „Mahulena o sommeliérství zřejmě moc neví, to je hrůza,“ popichoval Bočanovou druhý moderátor Ivo Dvořák. Když Roman Vojtek a Aleš Valenta viděli rozdováděnou Bočanovou, raději se chopili otevírání sektu sami. „Bude lepší, když to uděláme my dva, Mahulena by nás tím špuntem mohla zabít,“ smáli se jí.

3.11.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.