Tomáš Savka - Oplétačky se soudem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tomáš Savka - Oplétačky se soudem!

Tomáš Savka bude muset vysvětlit podezřelé skutečnosti ohledně chybějících dokumentů.
Tomáš Savka bude muset vysvětlit podezřelé skutečnosti ohledně chybějících dokumentů. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvák Tomáš Savka (25) porušuje zákon! Spolu se svým manažerem Jiřím Pokorným si založili fi rmu Defi nitely Art, jenže tato společnost neplní povinnosti, které jí stanovují právní předpisy. Tuto skutečnost odhalil právník Petr Mikysek, který zastupuje bývalou manželku Pokorného, rozhlasovou moderátorku Kateřinu Hamrovou (40).

„Společnosti zapsané v obchodním rejstříku mají povinnost dodávat do sbírky listin zákonem stanovené listiny. Jenže při pokusu prostudovat tyto listiny u firmy Definitely Art jsem zjistil, že sbírka listin této firmy zákonem předepsané listiny neobsahuje,“ říká právník Hamrové.

Ta se s Pokorným soudí o výchovu a výživu jejich dvou nezletilých dcer. Během tohoto soudu se dokazují i majetkové poměry a příjmy jednotlivých stran. „Minimálně účetní uzávěrky Pokorného a Savkovy firmy jsou pro tento spor důležité, jenže je není možné získat. Proto jsem na celou skutečnost upozornil městský soud a požádal o nápravu,“ dodává Mikysek. „Firemní věci má u nás na starosti paní účetní,“ řekl k celé věci Savka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.