Lucie Borhyová - Pařila s Elvisem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lucie Borhyová - Pařila s Elvisem!

Imitátor Presleyho si oblíbil hlavně Lucii Borhyovou.
Imitátor Presleyho si oblíbil hlavně Lucii Borhyovou.  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – V restauraci U Golema, kde se konal křest knížky Jana Antonína Krysteka Cestou k úspěchu, bylo pořádně veselo. O rozptýlení se postarali hlavně kmotři knihy. Herečka Alice Bendová (34) dorazila i se synem Vašíkem, režisér Jiří Adamec (59) rozbíjel skleničky a moderátorka Lucie Bohyová (29) zase pařila s Elvisem.

Než se kniha slavnostně pokřtila, vyžádal si Adamec od číšníků skleničky na přípitek. Bohužel nejspíš trochu přecenil své síly a celý tác upustil na zem. „Ještě že mi nepadá z rukou práce,“ komentoval vtipně svůj nepovedený kousek Adamec.

Překvapením večera bylo pro všechny přítomné originální vystoupení českého Elvise Presleyho. To si nenechala ujít ani představitelka Ivanky ze seriálu Velmi křehké vztahy Zdeňka ŽádníkováVolencová společně s moderátorkou Lucií Borhyovou. Obě zasedly do první řady a hlasitě povzbuzovaly imitátora legendární hvězdy. „Bylo to vtipné a taky hodně nápadité,“ chválila vystoupení Borhyová, kterou si Elvis obzvlášť oblíbil.

Na konci své show si smyslně otřel hruď do červeného šátku a omotal ho krásné moderátorce kolem krku. „Tak ten už si nesundám,“ smála se Borhyová a dokonce si odnesla domů i fotografii s věnováním českého Elvise. Na křest zavítala jako jedna z kmoter i Alice Bendová se synem Vašíkem, kvůli kterému se ale na párty dlouho nezdržela.

1.11.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.