Ivan Mládek křtil - Sobotovi jsou na dietě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ivan Mládek křtil - Sobotovi jsou na dietě

Zdeněk Srstka, Ivan Mládek, Adriana a Luděk Sobotovi a Vítek Chaloupka (zleva) při slavnostním křtu.
Zdeněk Srstka, Ivan Mládek, Adriana a Luděk Sobotovi a Vítek Chaloupka (zleva) při slavnostním křtu. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Kvůli ukončení televizních estrád se hudebník a humorista Ivan Mládek (65) prý dostal do finančních potíží, a proto se upsal vydavatelství, že každý měsíc vydá jednu knížku.

V pondělí večer ovšem nekřtil své nové literární dílo, ale cédéčko nazvané Country písničky z Estrád, jehož kmotry se stali Zdeněk Srstka, který se ujal i vtipné moderace večera, trenér Vítek Chaloupka a Luděk Sobota s manželkou Adrianou. A všichni na ně koukali, protože oba manželé výrazně zhubli. „Po návratu z exotické dovolené jsme se dali na vegetariánskou stravu,“ prozradila Adriana. „Jíme jenom rýži a zeleninu.“ Zatímco Luděk si prý změnu jídelníčku nemůže vynachválit, Adriana si postěžovala, že jí tučná jídla poněkud chybí. „Já bych si radši dala omáčku a knedlíky.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.