Luděk Sobota: Vyzval ženu na souboj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Luděk Sobota: Vyzval ženu na souboj!

Luděk Sobota vyzval svou manželku Adrienu na střelecký souboj.
Luděk Sobota vyzval svou manželku Adrienu na střelecký souboj.

PRAHA – Luděk Sobota (64) si vzal svou manželku na mušku! Známý herec a především komik si našel chvíli času a vyrazil společně se svou ženou Adrienou na jubilejní 12. ročník soutěže Kulečníkový turnaj s volbou Miss Billiard ČR 2007 v pražském Sportovním centru Černý Most.


Ale jak je vidět, spíš než hazardní hry ho evidentně bere víc ostrá střelba. Sobota totiž vyzval svou choť na střelecký závod a pěkně jí to tam nandal.

Kliknutím zvětšete„Mám toho v poslední době docela dost, takže mi takovéto odreagování docela bodne. Právě jsem dotočil seriál Letiště, kde jsem dostal na nějaký čas menší roli a pracuji také na novém albu, které by mělo brzy vyjít. Bude plné mých monologů a životních historek,“ prozradil Nedělnímu Aha! Sobota, kterého čeká i pracovní Nový rok, protože bude vystupovat v »nováckém« Silvestru.

Kliknutím zvětšeteŠťastný den měl včera také jeden z pořadatelů, moderátor Martin Severa. Na billiardu dokázal, že je v této hře profík, i když jeho styl byl všem tak trochu podezřelý. „Tato soutěž spočívá ve volbě nejkrásnější hráčky kulečníku, bez ohledu na výsledek turnaje. Jde tedy o turnaj přirozené krásy a ženského půvabu,“ popsal nám Severa, který možná proto chtěl upozornit na svůj prazvláštní způsob hry. A aby tomu dodal ještě větší grády, tak si úmyslně spletl koule. Zahrát si kulečník a zasednout do poroty při volbě Miss přišel také frontman skupiny Support Lesbiens Michal Kryštof.


Autor: SOŇA STEHLÍKOVÁ, VOJTĚCH KRISTEN
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.