Narozeniny Mekyho Žbirky: Dostal podpis Lennona! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Narozeniny Mekyho Žbirky: Dostal podpis Lennona!

Meky se hned pochlubil knihou s podpisem Johna Lennona a pohlednicí s autogramem Ringo Starra, které mu věnovala manželka.
Meky se hned pochlubil knihou s podpisem Johna Lennona a pohlednicí s autogramem Ringo Starra, které mu věnovala manželka.

PRAHA – Slovenská minorita v Čechách měla pré! Jeden z nejpopulárnějších slovenských zpěváků Meky Žbirka totiž slavil 55. narozeniny a při té příležitosti vydal album svých největších hitů »2x22«.

Slovenská minorita v Čechách měla pré! Jeden z nejpopulárnějších slovenských zpěváků Meky Žbirka totiž slavil 55. narozeniny a při té příležitosti vydal album svých největších hitů »2x22«. Jeho manželka a kmotr desky, herec Maroš Kramár (48), se předháněli, kdo dá Mekymu originálnější dárek! Zkrátka jedno překvapení za druhým...

Kramár totiž svému kamarádovi dal na pódiu polibek na tvář. „Neblbni, vždyť teď o nás napíšou, ze spolu chodíme,“ vykrucoval se Meky, pro kterého to ale ani zdaleka nebylo poslední překvapení večera! „Ty seš pro mě takovej poslední hippísák,“ vysekl totiž Mekymu poklonu Kramár poté, co pokřtil jeho Best Of cédéčko 2x22 okvětními lístky. Žbirka se pak dočkal ještě dvoupatrového dortu od vydavatelské firmy a od manželky zase knihy »Brouka« Johna Lennona s jeho vlastnoručním podpisem!

„Kvůli té knížce jsem nedávno letěla do Londýna, kde jsem ji nakonec sehnala přesto, že ji antikvariát už poslal do aukční síně,“ svěřila se nám Mekyho manželka Kateřina, která za vzácnou publikaci zaplatila kolem padesáti tisíc korun. V knize byla i pohlednice s autogramem Ringo Starra. A Žbirkovo nadšení nebralo konce, protože je už od mládí obrovským obdivovatelem Beatles a Lennona. „S Mekym jsme jeho narozeniny soukromě oslavili už minulý týden, kdy od rodiny dostal takové ty praktické dárky, dnes je to o těch překvapeních,“ dodala Kateřina, která rozhodně vyvrátila, že by s manželem měli krizi, jak se nedávno spekulovalo v médiích.

utor: Vojtěch Kristen
Foto Aha! – Josef Mašek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.