Věra Galatíková (68): Neuvěřitelný boj s rakovinou! Zpověď zázračné léčitelky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Věra Galatíková (68): Neuvěřitelný boj s rakovinou! Zpověď zázračné léčitelky!

Věra Galatíková
Věra Galatíková  (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Před dvěma lety řekl přední chirurg Pavel Pafko herečce Věře Galatíkové (68), že jí zbývají maximálně tři měsíce života. „Bylo to poté, co se mamince po třech letech vrátila rakovina plic. Na operačním sále ji tehdy otevřeli a hned zase zavřeli, tak špatné to bylo,“ vzpomíná její dcera Kristýna Frejová (36).

Už dva roky měla být podle lékařů mrtvá...

Před dvěma lety řekl přední chirurg Pavel Pafko herečce Věře Galatíkové (68), že jí zbývají maximálně tři měsíce života. „Bylo to poté, co se mamince po třech letech vrátila rakovina plic. Na operačním sále ji tehdy otevřeli a hned zase zavřeli, tak špatné to bylo,“ vzpomíná její dcera Kristýna Frejová (36). Galatíková odmítla léčbu chemoterapií i ozařováním a podle lékařů si tak vlastně podepsala ortel smrti. Jenže omyl! Stále žije a doktoři jen nevěřícně kroutí hlavami. Jaký je důvod tohoto zázraku? Tajemná léčitelka Ljuba (57), kvůli které se Galatíková dokonce pohádala s manželem Ladislavem Frejem (67)!

Deníku Aha! se podařilo získal exkluzivní výpověď léčitelky Ljuby. Věru Galatíkovou, kterou proslavily seriály Vlak dětství a naděje, My všichni školou povinní, Sanitka, či filmy Všichni dobří rodáci, Kotva u přívozu plus řada pohádek, měla paní Ljuba v péči řadu měsíců. Bylo to v době, kdy lékaři už nad legendární herečkou zlomili hůl. „S paní Galatíkovou mne zhruba před rokem a půl spojil můj kamarád, dabingový režisér Jiří Kodeš,“ vzpomíná na první kontakt léčitelka. „Tehdy jsem jí slíbila, že jí pomohu tak, aby se dožila narození své vnučky a aby se dočkala i okamžiku, kdy udělá první krůčky. Jsem ráda, že jsem svůj slib dodržela,“ říká paní Ljuba.

V její schopnosti ale odmítal od začátku uvěřit manžel Galatíkové Ladislav Frej. Kvůli slavné léčitelce mělo dokonce dojít mezi hereckými manželi i k několika divokým výměnám názorů. „Teď už k paní Galatíkové nejezdím a ani ona za mnou. Vždycky mi akorát zavolá manželka Marka Ebena Markéta Fišerová a poprosí mě, že paní Věrce je zase špatně, jestli bych jí nemohla pomoci. A já jí vždycky na dálku pošlu energii, aby se jí alespoň na chvilku ulevilo,“ dodává léčitelka. Z jejích slov je ale cítit, že ani její schopnosti nejsou všemohoucí a nevyhnutelné nedokáže oddalovat do nekonečna.

Jméno paní Ljuby je mezi českými celebritami opravdový pojem. „Ve velmi úzkém kontaktu jsem například s žokejem Josefem Váňou. Tomu jsem pomáhala léčit řadu jeho zranění, ale léčila jsem i jeho koně. Zvířata a novorozenci se léčí nejlépe,“ přiznala deníku Aha! Ljuba. Jména dalších slavných klientů, a že jich je, ale prozradit nechce. Ačkoliv není vystudovaná doktorka, ctí lékařské tajemství. A o popularitu nestojí ani paní Ljuba – deník Aha! proto respektuje její přání zůstat v anonymitě a nezveřejňuje její příjmení ani fotografii, i když je máme k dispozici.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.