Gwen Stefani utekla ochrance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Gwen Stefani utekla ochrance!

Gwen Stefani (vpravo) vystřídala spoustu extravagantních kostýmů. Její modely byly vyzývavé a sexy.
Gwen Stefani (vpravo) vystřídala spoustu extravagantních kostýmů. Její modely byly vyzývavé a sexy. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Ochranka platinové blondýny Gwen Stefani (38) zažila na jejím posledním koncertě evropského turné šok. Zpěvačka jí totiž utekla! Po hodině zpěvu se Gwen rozhodla, že se rozletí do davu a napříč prostorem ke stání se vrhla na podstavec ke zvukařům.

Ochranka platinové blondýny Gwen Stefani (38) zažila na jejím posledním koncertě evropského turné šok. Zpěvačka jí totiž utekla! Po hodině zpěvu se Gwen rozhodla, že se rozletí do davu a napříč prostorem ke stání se vrhla na podstavec ke zvukařům. Ochranka nabušených černochů zaspala! Zpěvačku dohonili až v obležení fanoušků, kteří se na ni vrhli a začali se s ní fotografovat.

Sobotní vystoupení bývalé frontmanky kapely No Dubt začalo s menším zpožděním a první půle koncertu, kdy zpěvačka vjela na pódium ve zlaté kleci, byla vlažnější. Gwen jako by se nemohla dostat pod kůži českým fanouškům! Naplno se rozjela až v druhé půlce! Během skladby Cool totiž seskočila z pódia a utíkala mezi lidmi přes plochu na stání ke zvukařům. Módní exhibicionistka při cestě napříč arénou nevynechala ani tribuny.

Do české metropole přijela slavná zpěvačka už v sobotu ráno. Na turné ji doprovází její manžel a bývalý zpěvák a kytarista britské kapely Bush Gavin Rossdale a jejich malý syn Kingston James. Společně si rodinka dokonce stihla vyrazit i na výlet po památkách Prahy. „Máte ten nejkrásnější most,“ rozplývala se nad Karlovým mostem zpěvačka, když se po něm prošla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.