Sexy Martina Dvořáková: Cvičím, aby mi nevypadly plíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexy Martina Dvořáková: Cvičím, aby mi nevypadly plíce!

Zleva Martina Dvořáková, Zuzana Štěpanovská a Bára Kolářová se ve spinning centru v hotelu Axa pořádně zapotily!
Zleva Martina Dvořáková, Zuzana Štěpanovská a Bára Kolářová se ve spinning centru v hotelu Axa pořádně zapotily! (Petr Fabian)

PRAHA – Modelky Martina Dvořáková, Zuzana Štěpanovská a Bára Kolářová vědí, že ve zdravém těle musí být hlavně zdravý duch! Objevily se proto na otevírání nového spinning centra trenéra a kulturisty Miroslava Cipry. A rovnou se tu vrhly na kola!

„Normálně jezdím na kole venku v přírodě, ale v zimě to nejde, to by mi vypadly plíce, a proto chodím pravidelně trápit tělo do spinning centra,“ smála se sexy Martina. „Přes zimu proto rozhodně využiji jako náhradní variantu spinning! Musím se přeci udržovat v kondici, když jsem teď ten jezdec,“ dodává půvabná modelka. Martina si totiž nedávno udělal »řidičák« na koně a má teď profesionální jezdeckou licenci.

Nové spinning centrum v hotelu Axa pracuje pod taktovkou trenéra Miroslava Cipry, který již dlouhodobě spolupracuje s Českou Miss Michaely Maláčové, jeho služby vyhledávají ale i krásky z konkurenční soutěže Miss ČR Miloše Zapletala, jako je právě sexy Martina Dvořáková.

17.10.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.