Petr Pik: Pomáhá i po Bailandu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Pik: Pomáhá i po Bailandu!

Petr Pik na sebe strhl pozornost médií jako partner Lucie Borhyové v »nováckém« Bailandu.
Petr Pik na sebe strhl pozornost médií jako partner Lucie Borhyové v »nováckém« Bailandu.

MICHALOVICE – Jako jeden z mála se tanečník Petr Pik (23) i nadále věnuje charitativním projektům. Nyní se rozhodl na pomoc svému dvouletému synovci Dádovi, který.


MICHALOVICE – Jako jeden z mála se tanečník Petr Pik (23) i nadále věnuje charitativním projektům. Nyní se rozhodl na pomoc svému dvouletému synovci Dádovi, který v tak nízkém věku prodělal šest operací šedého zákalu a trpí epilepsií, pravidelně pořádat projekt s názvem Dáda Days.

„Mělo by se jednat o řetězec pravidelných charitativních akcí, spojených se zábavou pro děti i dospělé za podpory médií a s účastí známých osobností nejen z Bailanda. Moc dobře vím, že handicapovaných dětí jako Daneček je spousta, a proto jsem se rozhodl výtěžek z tohoto projektu věnovat nejen jemu, ale i ostatním dětem. V tomto případě připadne finanční pomoc ZŠ Speciální Mladá Boleslav a Ústavu Lipník,“ prozradil deníku Aha! Petr Pik.

Celý projekt bude moderovat Dalibor Gondík. Přijedou zazpívat soutěžící ze SuperStar Míša Nosková, Filip Jankovič, Honza Kříž, Leona Černá, Roman Lasota nebo Michal Michajlec. Dále se představí Pikovi kamarádi a tanečníci ze soutěže Bailando Zdeněk Fiala, Iva Kubelková, Slávek Molnár, Laďka Dolhá nebo bývalý člen skupiny Lunetic Martin Kocián. Uskuteční se i dražba věcí známých osobností, například dresu Tomáše Dvořáka, bot Lucie Borhyové, oblíbené kšiltovky Petra Pika, policejní čepice Slávka Molnára a dalších. „První akce se bude konat už tuto sobotu 20. října v golfovém areálu Michalovice u Mladé Boleslavi. Tímto všechny srdečně zvu,“ dodal Petr Pik.


Autor: (feu)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.