Nedvědy čeká frmol | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nedvědy čeká frmol

Jan a František Nedvědovi
Jan a František Nedvědovi (archiv)

PRAHA – Ani na chvíli si tento týden neodpočine legendární pěvecká sourozenecká dvojice bratří Nedvědů. Honza (61) a František (60) Nedvědi totiž absolvují rovnou tři koncerty najednou ze svého turné s kapelou Fešáci.

Ani na chvíli si tento týden neodpočine legendární pěvecká sourozenecká dvojice bratří Nedvědů. Honza (61) a František (60) Nedvědi totiž absolvují rovnou tři koncerty najednou ze svého turné s kapelou Fešáci.

Již zítra se mohou fanoušci obou bratrů těšit na jejich písničky v Brně v hale Vodová, ve středu pak celá suita zamíří do Olomouce do haly Univerzity Palackého a nakonec ve čtvrtek přivítá aktéry tohoto unikátního turné Ostrava. Své idoly tam budou moci všichni zájemci slyšet a vidět v ČAS Aréně, což je bývalá hala Tatranu. Všechny koncerty začínají v 19 hodin a nejen bratři Nedvědové se už prý nemohou dočkat.

Těší se ale i Petr Novotný, který vystoupí jako host na koncertě v Olomouci „Vracím se do rodného města a rád bych Nedvědům ukázal gymnázium v Hejčíně, odkud mě vyhodili. A chci se podívat do vinárny, kde jsme sedávali se zesnulým bývalým ministrem kultury Pavlem Dostálem a jedli smažený sýr,“ slibuje Novotný, který dodnes rád vzpomíná i na to, jak se v tamním divadle bezhlavě zamiloval do kolegyně, herečky Hany Maciuchové…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.