Petra Černocká - Už je zase Saxanou! Za tři sta tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Petra Černocká - Už je zase Saxanou! Za tři sta tisíc!

Petra Černocká a Jan Hrušínský se vracejí ke svým rolím po šestatřiceti letech!
Petra Černocká a Jan Hrušínský se vracejí ke svým rolím po šestatřiceti letech!  (Aha! – Kateřina Kalibánová, archiv)

PRAHA – Natáčení druhého dílu pohádky Dívka na koštěti pod názvem Saxana – Veletrh strašidel, které probíhá v areálu bohnické léčebny, je v plném proudu! A herci Petra Černocká, Jan Hrušínský, Jiřina Bohdalová, Petr Nárožný a Naďa Konvalinková už tančí, jak píská legendární režisér Václav Vorlíček! Za kolik? Každý z nich za tři sta tisíc!

Podle informací Nedělního Aha! si totiž každý z hvězdných herců přijde na přesně takovou příjemnou sumičku peněz! „O ději filmu, natáčecích dnech, natožpak o penězích se vůbec bavit nemůžu a ani nebudu,“ odmítla Černocká sumu potvrdit. Rozpovídá se ale ráda při otázkách na samotné natáčení, které probíhá již několik dní. Přestože při něm mrzne, zpěvačka si nestěžuje.

Naopak si prý vychutnává, jak skvěle je o ni postaráno. „Takovýhle luxus jsem ještě nezažila, hned, jak skončím svůj záběr, už mi nasazují zimní bundu a ptají se, jestli něco nepotřebuji a co si dám k jídlu,“ pochvaluje si Petra, která si po třiceti šesti letech opět zahraje čarodějku Saxanu. „Je to vlastně takové volné pokračování Dívky na koštěti a je obohacené o animované postavičky. Myslím si, že pohádka bude mít úspěch.“ Po boku Petry se samozřejmě znovu objeví herec Jan Hrušínský, který ve volných chvilkách herečku zahříval.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.