Peter Nagy - Od fotek k ruletě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Peter Nagy - Od fotek k ruletě!

Peter Nagy (vlevo) si po vernisáži v kasinu neodpustil ruletu, ale nic nevyhrál. Stejně jako dvě třetiny skupiny Maxim Turbulenc.
Peter Nagy (vlevo) si po vernisáži v kasinu neodpustil ruletu, ale nic nevyhrál. Stejně jako dvě třetiny skupiny Maxim Turbulenc. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Slovenský zpěvák a fotograf Peter Nagy (41) naplánoval zahájení vernisáže svých fotografií v předvečer státního svátku Španělska, který se slavil v pražském Casinu President. Nagy holdoval španělským specialitám a vínu, a protože se večírek konal v kasinu, došlo i na hazardní hry. V ruletě se mu ale moc nedařilo!

Nagyho vernisáž nemohl zahájit nikdo jiný než světoznámý fotograf Jan Saudek. „Tuto řeč jsem si dlouho připravoval,“ řekl na úvod. „Tohle je vernisáž fotografa Petera Nagye. Výstava je zahájena,“ pobavil svou stručností všechny přítomné Saudek, který od Petera dostal originální fotografii dámského pozadí.

To Kyklop z těžkotonážní skupiny Maxim Turbulenc to měl o něco složitější. Obraz musel zaplatit z vlastní kapsy. „Původně jsem chtěl obraz vyhrát v ruletě, to se mi ale nepodařilo, tak si ho holt koupím,“ prohlásil Kyklop poté, co Nagyovi musel vyplatit požadovaný obnos.

Na vernisáži přímo v kasinu zazpívala i Petra Černocká, kterou na kytaru doprovázel její manžel Jiří Pracný. Dlouho se ovšem nezdrželi. „Ráno v sedm pro mě přijedou a mám další natáčecí den filmu Veletrh strašidel, kde hraju Saxanu, tak se ještě musím kouknout do scénáře,“ prozradila Petra. Na Nagyova díla se přišel podávat i bavič Petr Novotný či moderátor Alexander Hemala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.