Ordinace v růžové zahradě - Máme tajný scénář: Adamovská dostane rakovinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ordinace v růžové zahradě - Máme tajný scénář: Adamovská dostane rakovinu

Zlata Adamovská
Zlata Adamovská (: Archiv)

PRAHA – Deníku Aha! se podařilo získat přísně střežený materiál televize Nova! Jde o synopsi nové řady populárního seriálu Ordinace v růžové zahradě. „Někdo ji zapomněl v restauraci Trilobit, která je hned vedle Novy,“ popsal deníku Aha! člověk, od kterého jsme více jak osmdesátistránkový dokument získali.

Jedná se ovšem o starší verzi, která počítala s tím, že v seriálu bude i dál hrát Daniela Šinkorová. Podle něj se totiž měla v nové Ordinaci Gita, kterou hraje právě Šinkorová, spolu s Čestmírem (Petr Rychlý) pokoušet o miminko. Velké věci se budou dít kolem postavy, kterou hraje Zlata Adamovská. Běla si totiž najde v prsu bulku, vedle toho ji ale také čeká setkání s osudovým mužem jejího života. Díky tomu, že se dějové těžiště nové Ordinace přesune z gynekologie na chirurgii, čeká na diváky doslova záplava nových postav a hrdinů.

11.10.2007


Více o tom, co všechno diváky čeká v nové Ordinaci v růžové zahradě, čtěte v deníku Aha! už zítra (12.10. 2007).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.