Martina Dvořáková předvedla striptýz na molu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martina Dvořáková předvedla striptýz na molu

Martina Dvořáková předvedla na přehlídce v hotelu Teatrino Prag malý striptýz. Na odhození podprsenky a kalhotek však nedošlo.
Martina Dvořáková předvedla na přehlídce v hotelu Teatrino Prag malý striptýz. Na odhození podprsenky a kalhotek však nedošlo. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Bára Nesvadbová (32) nemohla v úterý odmítnou moderování přehlídky spodního prádla značky Luna, jehož se stala tváří. A ani nechtěla! Po potratu se snaží co nejvíce pracovat a zapomenout na smutnou událost.

● Nesvadbová po potratu už moderuje

„Hned po přehlídce ale utíkám domů, vždyť mám přece malou Bibi,“ řekla lehce pobledlá a přepadlá Bára Nesvadbová. Přehlídka luxusního spodního prádla samozřejmě nejvíce nadchla muže. Ňaďra dmoucí se z podprsenek předvádějících modelek byla pro přítomné pány doslova pastvou pro oči. Přehlídku si nenechala ujít ani Štěpánka Duchová, která přišla i se svým přítelem. Na molu se představily Petra Minářová a Martina Dvořáková, která dokonce předvedla i malý striptýz. Neuvěřitelná sexy modelka si však sundala jen sukni a bundu, krásného spodního prádla se ke smutku všech mužů nevzdala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.