Tatiana Vilhelmová: Předvádí hříšný tanec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tatiana Vilhelmová: Předvádí hříšný tanec

Herečka Tatiana Vilhelmová nyní denně trénuje se svým tanečním partnerem Petrem Čadkem a občas to mezi nimi pěkně jiskří.
Herečka Tatiana Vilhelmová nyní denně trénuje se svým tanečním partnerem Petrem Čadkem a občas to mezi nimi pěkně jiskří. (Česká televize)

PRAHA – Manžel herečky Tatiany Vilhelmové (29) dobře věděl, proč si přál, aby jeho choť ve StarDance 2 dostala za tanečního partnera ošklivého homosexuála! Nestalo se tak! Její taneční partner Petr Čadek (28) je pravým opakem, a tak to mezí ním a Tatianou na parketu hodně jiskří! A občas předvádějí pořádně hříšný tanec!

Ale i tak může manžel slavné herečky být v klidu. Petr Čadek totiž za největší úspěch svého života označuje svou partnerku. „Jsme spolu už jedenáct let,“ pochvaluje si profesionální tanečník.

„Zatím nám to na parketu fakt docela jde, tak doufám, že se mi ve StarDance splní můj sen, a to nevypadnout hned v prvním kole,“ přeje si Vilhelmová. Jejím další snem je si vyzkoušet blyštivé taneční róby. „To byl hlavní důvod, proč jsem do toho šla,“ směje se populární herečka. Oba soutěžící teď na Kavčích horách trénují, několik hodin denně. „Nic jiného nám nezbývá,“ unaveně dodává Petr s tím, že StarDance startuje na obrazovkách České televize už začátkem listopadu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.