Krásky z obrazovky: Patlají na sebe indulonu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krásky z obrazovky: Patlají na sebe indulonu

S kráskami si zatančil tanečník z Duplexu José (vpravo).
Kolik času zabere líčení celebritám? (zleva) Moderátorka Kateřina Kristelová-10 minut, Moderátorka Klára Doležalová-20 minut, Modelka Radka Kocurová-15 minut, Herečka Kristina Kl
S kráskami si zatančil tanečník z Duplexu José (vpravo). Kolik času zabere líčení celebritám? (zleva) Moderátorka Kateřina Kristelová-10 minut, Moderátorka Klára Doležalová-20 minut, Modelka Radka Kocurová-15 minut, Herečka Kristina Kl (– Jiří Herman ml., Foto Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Kolik času stráví české modelky, herečky a moderátorky ráno v koupelně s makeupem? Ani ne patnáct minut. Mnohé z celebrit se dokonce nelíčí vůbec! Herečka Míša Maurerová (27) ze seriálu Ulice se přiznala, že si patlá na nos jedině indulonu. „Věnuju se krémíčkům, nejlepší je modrá indulona, je to velmi podceňovaná záležitost, přitom je tak parádní,“ řekla deníku Aha! herečka.

Potkat ráno na ulici Radku Kocurovou by mohlo být šokem pro mnohé kolemjdoucí. Přítelkyně Tomáše Rosického se totiž přiznala, že se nelíčí. „Když nepracuji a nemám počasí, nelíčím se,“ svěřila se modelka. A podobně jsou na tom i moderátorky Klára Doležalová a Kateřina Kristelová. „Jakmile nemám žádnou práci, věnuju líčeni nula času,“ smála se Klára Doležalová, která si v úterý přišla do klubu Duplex prohlédnout novou vánoční kolekci značky Sephora. Tato kosmetická značka připravila pro všechny hosty disco párty a pozvané celebrity se musely zapojit do tanců z osmdesátých let.

Kateřina Kristelová se trochu ošívala, ale nakonec se přidala k Radce Kocurové, Michaele Wostlové, Míše Maurerové, Kláře Doležalové a Kristině Kloubkové, která celou akci moderovala. Ta se taky jako jediná přiznala, že nikdy nevyjde bez nalíčení. „Musím mít nalíčené řasy, obočí, tváře. Nesmí chybět makeup a pudr. Vlastně potřebuji úplně všechno,“ usmála se Kristina, která moderovala »nováckou« taneční show Bailando.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.