Ordinace v růžové zahradě - Jan Šťastný: On ji ovládne | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ordinace v růžové zahradě - Jan Šťastný: On ji ovládne

Daniela Šinkorová
Daniela Šinkorová (: Archiv)

PRAHA – V zákulisí oblíbeného »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě je pořádně rušno. Zatímco scenáristky v čele s Lucií Konečnou řeší, kdy a jakým způsobem seriál opustí Daniela Šinkorová (34), jiná část štábu intenzivně vybírá nové hrdiny Ordinace.

A kdy přesně zemře Šinkorová?

„Je velmi pravděpodobné, že Šinkorová v seriálu zemře. Zatím není jasné jak. Každopádně by k tomu mělo dojít ve 193. nebo 194. dílu,“ prozrazuje náš zdroj. Zatímco s Šinkorovou se diváci musí rozloučit, protože jí její žárlivý přítel zakázal jakýkoliv fyzický kontakt s jejím seriálovým partnerem Petrem Rychlým, těšit se mohou na celou řadu nových hrdinů. Děj seriálu se totiž z gynekologie přenese na chirurgii. A novým hlavním hrdinou by se měl stát chirurg, kterého podle všeho bude hrát Jan Štastný (42). „Původně se uvažovalo o Vaškovi Vydrovi, ale nebylo možné s ním sladit natáčecí dny,“ přiznává člen štábu. Tuto informaci potvrdil i sám herec. „Dostal jsem nabídku, ale zřejmě se nedohodnem,“ přiznal Vydra deníku Aha! před časem.

Jak přesně bude vypadat nová podoba seriálu Ordinace v růžové zahradě a na co všechno se můžeme těšit? Čtěte už zítra deník Aha!, kterému se podařilo získat tajný materiál přímo z televize Nova!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.