Kubelková roztrhala šaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kubelková roztrhala šaty!

Kubelková si musela obléknout tyto černé mini šaty, což neměla v plánu. I v těchto šatech však vypadala neuvěřitelně sexy.
Kubelková si musela obléknout tyto černé mini šaty, což neměla v plánu. I v těchto šatech však vypadala neuvěřitelně sexy.  (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Veselý charitativní večer v hotelu Hilton se stal v pondělí doslova noční můrou pro moderátorku Ivu Kubelkovou (30). Roztrhla si svou drahou šifónovou róbu, ve které měla moderovat slavnostní párty a v několika minutách musela vyřešit jiné oblečení. Zato exVyVolený Petr Zvěřina (30) si večer parádně užil, dostal totiž polibek od své nové slečny Nikoly Plzákové, která v Hiltonu předváděla spodní prádlo.

Iva Kubelková v pondělí večer na Dobročinné párty, kterou moderovala, zažívala horké chvilky. Šaty, které si na začátku večera roztrhala, musela nahradit jinými. Ale kterými? „Musela jsem rychle vymyslet, co jiného na sebe, ty červánkové dlouhé šaty jsem si roztrhala, a pak jsme museli něco vymyslet,“ řekla deníku Aha! Kubelková.

Na Dobročinné párty pořádané na podporu občanských sdružení Centrum pro všechny a Veselý vozíček nechyběly ani zpěvačky Ilona Csáková a Lucie Vondráčková. A zatímco Ilona přišla jen jako významný host pořádající společnosti, Lucka Vondráčková zpívala a to dokonce i přesto, že jí vypadla aparatura a playback. Ustála to však parádně. Ani chvíli nezaváhala a rozhodně nezůstala na pódiu stát jako dřevo. Pustila se do toho na živo a byla odměněna obrovským potleskem.

Na párty se objevil i Petr Zvěřina, který si přišel vyzvednout svou novou slečnu Nikolu Plzákovou, modelku, která předváděla společně s Langmannovou, Smejkalovou a Doleželovou spodní prádlo značky Bruno Banani. Tajení jejich vztahu už však včera nemělo moc smysl. Polibky, které si vzájemně dali, je usvědčily. „Petr se nám už dávno chlubil, že chodí s Nikolou,“ prozradil deníku Aha! jeho dobrý kamarád.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.