Přeučil se hazardu nebojí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Přeučil se hazardu nebojí!

Jan Přeučil se ukázal jako velmi šikovný hráč rulety.
Jan Přeučil se ukázal jako velmi šikovný hráč rulety. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Jeden z největších hereckých gentlemanů Jan Přeučil (70) se nám pěkně vybarvil! Se svojí manželkou Evou Hruškovou totiž dorazil do kasina v luxusním pražském hotelu President, kde se konala charitativní akce farmaceutické společnosti Rosen Pharma, a pořádně to tam rozjel na ruletě.

Jeden z největších hereckých gentlemanů Jan Přeučil (70) se nám pěkně vybarvil! Se svojí manželkou Evou Hruškovou totiž dorazil do kasina v luxusním pražském hotelu President, kde se konala charitativní akce farmaceutické společnosti Rosen Pharma, a pořádně to tam rozjel na ruletě.

Přeučil vzal všechno do svých rukou a házel po stole žetony, jak mu jen hra dovolila. Jeho choť se pak ani nestačila divit, co má doma za hazardéra. „Jsem v tom dobrý, myslím, že bych si i slušně přivydělal,“ chlubil se s nadsázkou herec.

Tento zábavný večer si nenechal ujít ani slovenský zpěvák Peter Nagy, který před rokem změnil múzu a začal se věnovat kromě zpěvu také fotografování. A právě v kasinu také představil vernisáž svých nových fotografií a zvědavým hostům vždy rád povyprávěl, kde a jak fotky pořídil. A když o focení nemluvil, tak některé přítomné učil, jak se má s foťákem pracovat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.