Aleš Valenta: Bailando jsem odmítl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Aleš Valenta: Bailando jsem odmítl!

Akrobatický lyžař Aleš Valenta se svou partnerkou Ivou Langerovou předvádí na parketu přímo akrobatické prvky.
Akrobatický lyžař Aleš Valenta se svou partnerkou Ivou Langerovou předvádí na parketu přímo akrobatické prvky. (Česká televize)

PRAHA – Tanec tělo na tělo a mezi tanečníkem a tanečnicí vzrušivé napětí, jak v prvním bloku jaderné elektrárny. Tak zatím vypadají tréninky na StarDance II v podání akrobatického lyžaře Aleše Valenty a jeho partnerky Ivy Langerové.

Tanec tělo na tělo a mezi tanečníkem a tanečnicí vzrušivé napětí, jak v prvním bloku jaderné elektrárny. Tak zatím vypadají tréninky na StarDance II v podání akrobatického lyžaře Aleše Valenty a jeho partnerky Ivy Langerové. Má snad Alešova manželka, modelka a moderátorka Elen Černá důvod žárlit?

„Snad jen na to, že netancuje se mnou. Iva je velice sympatická a příjemná, ale moje Elen je prostě nejlepší a nejkrásnější žena na světě,“ rezolutně tvrdí Valenta. Přemluvit olympijského vítěze v akrobatickém lyžování, aby se zúčastnil taneční soutěže, tomu se říká majstrštyk. „Lákali mě už do první řady StarDance, pak i do konkurenčního Bailanda, ale všechno jsem odmítl. Sám jsem trochu překvapený, že jsem teď nabídku přijal,“ směje se Valenta.

Důvodem proč odmítal, bylo velké pracovní vytížení i skutečnost, že s tancem nemá zrovna nejlepší zkušenosti. „Vzpomínám si, jak mi partnerka na prodloužené v tanečních asi šestkrát spadla na zem,“ dodává Valenta. Ve StarDance mu ale zřejmě něco takového nehrozí. Podle fotek z tréninků to totiž vypadá, že mu to s novou partnerkou na parketu náramně jde.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.