Jakub Smolík je Jaroslav! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jakub Smolík je Jaroslav!

Smolík si před křtem pořádně zvedl hladinu adrenalinu kickboxem.
Smolík si před křtem pořádně zvedl hladinu adrenalinu kickboxem. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Sympatický zpěvák Jakub Smolík (47) se v pražské restauraci U bílého Lva proboxoval až ke křtu svého dalšího cédéčka!

Sympatický zpěvák Jakub Smolík (47) se v pražské restauraci U bílého Lva proboxoval až ke křtu svého dalšího cédéčka! „Mám novou lásku, a tou je thajský box, takže vám tady nejdřív ukážeme krátkou exhibici, a pak přijde na řadu křest,“ uvedl originálně oslavu své nejnovější placky s názvem »Řekni, že je nebe« Smolík, a pustil se do boje!

„K thajskému boxu mě přivedl Dan Landa, který ale tento sport dělá nepoměrně déle než já, takže jsme se v ringu naštěstí ještě nepotkali,“ smál se na křtu Smolík, který pozval své přátele ze sportu, ale třeba i Václava »Upíra« Krejčího, Olympika Petra Jandu nebo Martina Maxu, který ve finále polil nové cédéčko bublinkami. „Četl jsem nedávno, že pomýšlím na konec své kariéry, což je ale pěkná hloupost. Snad všichni, kdo mě znají, vědí, co všechno pro mě hudba znamená,“ svěřil se nám po křtu Maxa, který do restaurace přišel v »rozdrbaných« jeansech. Na křtu ale nechyběl ani bývalý Smolíkův objevitel a producent Petr Hannig. „U Jakuba mne zaujal jeho zvláštní sametově zabarvený hlas a pobízel jsem jej, aby mně zavolal do rádia, kde jsem tehdy pracoval, že něco pro něj vymyslím,“ přiznal Hannig, který vymyslel i Smolíkovo jméno Jakub – původně se totiž jmenoval Jaroslav po tátovi.

Smolík má však kromě hudby a sportu i dvě další lásky. „To jsou moje dvě Petrušky,“ narážel Smolík na přítelkyni a dcerku, které na něm při bojové exhibici očima doslova visely. „Svatbu do konce roku neplánuji, pak do toho ale nejspíš praštíme,“ smál se sympatický zpěvák a kickboxer, který proslul hity jako Až se ti jednou bude zdát, Jen blázen žárlí, Neodcházej či Vůně příštích cest.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.