Svobodová v kinech! Chystají film o Vendule. Zaplatí ho Ivana Trumpová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Svobodová v kinech! Chystají film o Vendule. Zaplatí ho Ivana Trumpová?

Ivana Trumpová
Ivana Trumpová (: archiv)

PRAHA – Do tahanic okolo chystaného filmu o zesnulém hudebním géniovi Karlu Svobodovi (†68) se pouští i světová hvězda první velikosti Ivana Trumpová! Bývalá lyžařka a exmanželka amerického mediálního magnáta Donalda Trumpa je totiž v hledáčku tvůrců filmu, kteří ji touží zlanařit, aby snímek financovala!

Do tahanic okolo chystaného filmu o zesnulém hudebním géniovi Karlu Svobodovi (†68) se pouští i světová hvězda první velikosti Ivana Trumpová! Bývalá lyžařka a exmanželka amerického mediálního magnáta Donalda Trumpa je totiž v hledáčku tvůrců filmu, kteří ji touží zlanařit, aby snímek financovala!

„Stav příprav filmu Muzikál, se kterým přišel Olda Dudek, je nyní na mrtvém bodě. Kvůli tomu projektu, na kterém jsem se měla podílet, jsem komunikovala i se svou kamarádkou Ivankou Trumpovou. Sondovala jsem, jestli by do toho nechtěla vstoupit. Předběžně souhlasila. Ale Petr Svoboda nám vzkázal, že si nepřeje, aby film vznikl, takže respektujeme jeho přání a přípravy jsme zatím ukončili,“ říká Aňa Štaidlová (60), bývalá žena hudebníka Ládi Štaidla. Ta Ivanu Trumpovou zná z doby, kdy dva roky chodila s bratrem Štaidla Jirkou.

Podle našich informací ale tvůrci snímku přesto neházejí flintu do žita. „Petr teď ostře vystoupil proti své nevlastní matce Vendule a tak doufáme, že třeba ještě změní názor a film o svém otci posvětí,“ řekl nám zdroj z přípravného štábu. Možná že mladému Svobodovi v rozhodování pomůže fakt, že na kvality snímku bude nejspíš dohlížet tvrdá byznysmenka Trumpová!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.