Andrea Vránová: Prsa nejsou přednost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Andrea Vránová: Prsa nejsou přednost!

Andrea Vránová se nerada chlubí svým poprsím. V těchto šatech s obrovským výstřihem jí však ani nic jiného nezbylo.
Andrea Vránová se nerada chlubí svým poprsím. V těchto šatech s obrovským výstřihem jí však ani nic jiného nezbylo. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Krásná modelka a maminka Andrea Kloboučková-Vránová (25) se stala jednou z tváří kalendáře The Beautiful Mind, charitativního projektu první české vicemiss Lilian Sarah Fischerové (21) a jejího sdružení Slunce dětem. A trvala na tom, aby na fotce v kalendáři nebylo nejvýraznější její poprsí.

Krásná modelka a maminka Andrea Kloboučková-Vránová (25) se stala jednou z tváří kalendáře The Beautiful Mind, charitativního projektu první české vicemiss Lilian Sarah Fischerové (21) a jejího sdružení Slunce dětem. A trvala na tom, aby na fotce v kalendáři nebylo nejvýraznější její poprsí.

Na přehlídce, která proběhla na pondělním slavnostním křtu, si však oblékla šaty s obrovským výstřihem a přítomní muži od ní nemohli odtrhnout oči. „Mnozí si myslí, že svoje prsa považuji za přednost, ale opak je pravdou. Noste s sebou tři kila navíc,“ řekla Vránová.

Křest ojedinělého kalendáře se uskutečnil v pondělí v Novoměstské radnici a kmotrou se stala ředitelka soutěže Česká Miss Michaela Maláčová. „Já jsem tady proto, abych posloužila, když už má člověk co nabídnout, měl by tak učinit a tenhle charitativní projekt Lilian je opravdu dobrý,“ řekla deníku Aha! Maláčová, která by koncem října měla porodit své druhé dítě.

Mimo slavnostního křtu proběhla i dražba jednoho obrázku z kalendáře s tváří Zuzany Belohorcové. Přítomní hosté jakoby však zapomněli, že jde o charitu a nikdo nechtěl fotografii koupit. Nakonec za šestnáct tisíc obraz vydražil přítel Belohorcové Vlasta Hájek, což bylo pro Lilian, organizátorku celého projektu, docela zklamání.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.