Michal Červín z Vem si mě! Zmlátili ho kvůli dluhům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michal Červín z Vem si mě! Zmlátili ho kvůli dluhům!

PRAHA – Novácký milionář Michal Červín (37) má minulost pestřejší než omalovánky! Jeho bývalý nejlepší přítel Lubomír Stránský (38), který včera v deníku Aha! vyprávěl do nejmenších detailů o tom, jak Červín v minulosti dělal milionové pojistné podvody s auty, tentokrát odhaluje další šokující fakta o povedeném »milionáři«.


Měl podepsat směnky za miliony!

Další šokující informace bývalého kamaráda

„Mnoho lidí, z nichž řadu znám osobně, má od Červína podepsané směnky, jejichž celková částka se pohybuje v řádech mnoha milionů korun. A ti lidé chtějí své peníze zpátky. Vždyť už v minulosti ho vymahači dvakrát kvůli neplacení dluhů zmlátili tak, že skončil v nemocnici,“ říká Stránský a dodává další pikantní detaily.

„Důvod, proč šel Červín do »Vem si mě!«, rozhodně není ten, že by si chtěl najít nevěstu. On se jen chtěl stát známým, protože věří, že ho to ochrání před tím, aby mu jeho věřitelé něco provedli. Když jste slavný, tak si na vás nemohou tolik dovolit, protože by to upoutalo zbytečnou pozornost,“ vysvětluje Stránský, který se s Červínem kamarádil už od dětství a řadu jeho »dobrodružství« na hranici zákona absolvoval s ním. „Michal dluží neuvěřitelnému množství lidí. Od nejbližších kamarádů až po lidi z organizovaného zločinu. Jeho směnky mají většinou už uplynulou dobu splatnosti, takže ti lidé chtějí své peníze zpět a často dost nevybíravými způsoby,“ říká. Už dvakrát prý v minulosti vymahači Červínovi pořádně naložili. „Skončil v nemocnici, měl zlomená nějaká žebra a hodně podlitin,“ dodává Stránský. Samotný Červín se k těmto informacím odmítá do médií jakkoliv vyjadřovat, ale lidé z jeho minulosti svorně přiznávají, že jim vyhrožuje. „Mám obavu cokoliv říct, zase by mi vyhrožoval,“ řekla deníku Aha! například Červínova exmanželka Veronika.

Jak se zdá, Červín má skutečně velmi zvláštní minulost: prodělal kapavku, ke všemu byl zřejmě ještě podvodník a místo milionů na kontě má miliony dluhů a možná i u mafie. Co na jeho minulost říká TV Nova? „Pan Červín se nám prokázal čistým trestním rejstříkem a to nám stačí,“ vysvětlila deníku Aha! Johana Indráková z Novy.


Autor: (efk)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.