Pretty Woman odletí na Kanáry | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pretty Woman odletí na Kanáry

Na tiskovku k Pretty Woman dorazili i zpěváci Pavel Vítek (vpravo) a Vašo Patejdl.
Na tiskovku k Pretty Woman dorazili i zpěváci Pavel Vítek (vpravo) a Vašo Patejdl. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Tak moc si přál Vašo Patejdl (52) odcestovat s dvanácti finalistkami soutěže Pretty Woman na Kanárské ostrovy, ale bohužel se mu jeho sen nesplní! „Ještě jsem tam nikdy nebyl a láká mě to, možná bych si tam i zaplaval a potápěl se,“ řekl Patejdl.

Tak moc si přál Vašo Patejdl (52) odcestovat s dvanácti finalistkami soutěže Pretty Woman na Kanárské ostrovy, ale bohužel se mu jeho sen nesplní! „Ještě jsem tam nikdy nebyl a láká mě to, možná bych si tam i zaplaval a potápěl se,“ řekl Patejdl.

A chyba není na straně organizátorů soutěže Pretty Woman. „On má nějaké natáčení, určitě jsme ho tam chtěli. A stejně je na tom i Marek Vašut, moderátor soutěže, který točí film Libuše,“ řekla zástupkyně organizátora soutěže Pretty Woman Alena Koktová.

Finalistky už za týden odjíždějí na Kanárské ostrovy na soustředění před velkým finále netradiční soutěže, jež ocení ženský šarm, osobitost, pohotovost a bystrost. Samotná soutěž vyvrcholí přímým přenosem 29. listopadu na České televizi. Několik chlapů ale ženy přece jen mezi sebou budou mít, společně s nimi odcestuje i druhý z moderátorů Roman Pomajbo. „Já si ale pro jistotu vezmu svou ženu, kdoví, jak moc bych se pak soustředil,“ smál se slovenský herec.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.