Rafťáci pili na úspěch | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rafťáci pili na úspěch

Režisér fi lmu Karel Janák to s oslavou trochu přehnal.
Režisér fi lmu Karel Janák to s oslavou trochu přehnal. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – V Duplexu se ve středu pařilo! Právě tam se totiž konal večírek filmu Rafťáci, který měl včera v kinech oficiální premiéru.

V Duplexu se ve středu pařilo! Právě tam se totiž konal večírek filmu Rafťáci, který měl včera v kinech oficiální premiéru. A party se skutečně rozjela. Herci a tvůrci filmu se drželi hesla, že úspěch se má zapít, a proto alkohol tekl proudem.

Největší zásah dostal režisér filmu Karel Janák, k němuž chodili gratulanti s dalšími a dalšími skleničkami alkoholu na oslavu jeho druhého filmu. Ke konci večírku už se potácel značně podroušen, přesto se s úspěchem popral jako chlap a ani jednou neupadl. Popřát mu přišel dokonce i režisér Jan Hřebejk, kterého doprovodila manželka Lenka. Příliš se však nezdrželi, protože čekají přírůstek do rodiny a prostředí Duplexu těhotným příliš nesvědčilo.
Herci a tvůrci filmu si však slavnostní večírek patřičně užili. Oldřich Navrátil se zvesela tulil k herečce Andree Kerestešové, a pak zběsile obíhal celý podnik, protože nemohl najít dceru, s níž na večírek přišel. Vojta Kotek poprvé ukázal svou přítelkyni Terezu Voříškovou, z níž celý večer nespustil oči, zato jeho parťák rafťák Jirka Mádl se skrýval před blesky fotoaparátů a k focení ho museli přemlouvat bráškové. „Už mám popularity dost, nemusím být pořád na titulních stránkách,“ konstatoval Mádl.
Slavit a připít na úspěch přišla i rafťácká maminka Veronika Freimanová, legendární Viky Cabadaj – úředně Jan Antonín Duchoslav, Pavel Nový a mnoho dalších.

Kotek už má babu

Největší důvod slavit měl na rafťáckém večírku Vojta Kotek (18). Po dlouhém dobývání se mu totiž podařilo získat přízeň dívky jeho srdce Terezy Voříškové (16), která si v Rafťácích zahrála postavu Radky. Přestože je natáčení sblížilo, Kotek měl stejně plné ruce práce svoji vyvolenou získat. Na večírku proto z půvabné brunetky nespustil celý večer oči ani ruce, a něžné hlazení se střídalo s vášnivým líbáním. Jakmile se však poblíž objevil nějaký fotograf, dvojice se ukrývala mezi kamarády a dělala mrtvé brouky. Z Duplexu, kde společně pařili do časných ranních hodin, odcházeli ruku v ruce a tajně. Před fotoreportérem Aha!, který je objevil, se skrývali za sloupy a pak rychle zmizeli v taxíku, ve kterém se Vojta pořádně rozčílil.



10.3.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.