Gábina Partyšová: Miluje šperky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Gábina Partyšová: Miluje šperky!

Gábina Partyšová pózovala pro kalendář šperků Soliter 2008 i se šperky za sedm milionů korun. Exkluzivní kolekce představuje náhrdelník, náušnice, náramek a prsten.
Gábina Partyšová pózovala pro kalendář šperků Soliter 2008 i se šperky za sedm milionů korun. Exkluzivní kolekce představuje náhrdelník, náušnice, náramek a prsten.

PRAHA – Těhotná zpěvačka a moderátorka Gábina Partyšová (29) si udělala radost a ještě před narozením svého prvního miminka pokřtí další své dítě. Po albu Gabriela 2007 to bude kalendář šperků zlatnické firmy Soliter pro rok 2008, který pro firmu, jež letos slaví sto let, nafotila.


Kalendář pokřtí už v pátek 5. října na výstavě Hodiny a klenoty 2007 na pražském Výstavišti.

„Šperky miluju asi jako každá ženská, a tak mi nabídka nafotit kalendář šperků udělala velkou radost. Chvíli jsem si připadala jako princezna,“ prozradila deníku Aha! se smíchem Gábina, která díky svému manželovi, milionáři Josefu Koktovi, několik šperkařských klenotů vlastní.

Pro nafocení kalendáře se Gábina ozdobila i výjimečnou briliantovou soupravou z osmnáctikarátového zlata v ceně sedmi milionů korun. „Soupravu tvoří náhrdelník, náušnice, náramek a prsten a je v ní zasazeno 144 briliantů o celkové hmotnosti 56 karátů. Jejím autorem je známý designér Dušan Novotný. Takovou soupravu ale ještě nemám,“ mrkala Gábina mnohoznačně na svého manžela.

Svůj šperkařský kalendář Soliter 2008 bude Gábina Partyšová podepisovat v pátek 5. října od 13 do 15 hodin na výstavě Hodiny a klenoty 2007 v rámci veletrhu Incheba Expo Praha na Výstavišti. Výtěžek z prodeje podepsaných kalendářů bude věnován na charitativní účely.


Autor: IVOŠ NOVÁK
Foto Soliter

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.