Maxová se neovládala! A líbala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Maxová se neovládala! A líbala!

Fotograf Robert Vano se polibkům od Terezy Maxové nebránil.
Fotograf Robert Vano se polibkům od Terezy Maxové nebránil.

PRAHA – Na výstavě fotografií světově uznávaného fotografa Roberta Vana (57) se sešli v pražském Café-Café nejen ti lidé, kteří mají jeho fotografie v oblibě, ale také milovníci krásných šperků.

Kliknutím zvětšeteNa výstavě fotografií světově uznávaného fotografa Roberta Vana (57) se sešli v pražském Café-Café nejen ti lidé, kteří mají jeho fotografie v oblibě, ale také milovníci krásných šperků. Na místě se totiž daly zároveň zakoupit právě šperky od firmy Lapis Diamond.

Kliknutím zvětšeteA kdo něco zakoupil, udělal dobrý skutek. Dvacet procent ze zisku totiž šlo na konto Nadace Terezy Maxové. Proto také nechyběla samotná patronka nadace, topmodelka Tereza Maxová (34), která se samou radostí neovládala a vrhla se na fotografa a zasypávala ho polibky. Robert Vano měl ten večer o společnost krásných žen postaráno, ale svůdnému pohlaví odolával. Kliknutím zvětšeteLéta se netají tím, že dává přednost mužům. Nejvíce nadšení v koupi obrazů projevila vášnivá sběratelka umění, moderátorka Gábina Partyšová (28), která přišla se svým přítelem, Josefem Koktou. „Šperk si asi nekoupím, ale máme tady vytipované tři obrazy, které bychom chtěli do obýváku, protože tam máme prázdné místo,“ řekla deníku Aha! moderátorka. Svou účastí překvapila herečka Lenka Kořínková. Ta se po dlouhé době, kdy se utápěla v alkoholu, ukázala se svým manželem Davidem Holasem na veřejnosti.


Autor: Šárka NOVÁKOVÁ
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.