Iva Kubelková: Boty za patnáct tisíc nejsou luxus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iva Kubelková: Boty za patnáct tisíc nejsou luxus!

Sexy modelka Iva Kubelková opět zazářila jako moderátorka.
Sexy modelka Iva Kubelková opět zazářila jako moderátorka.

PRAHA – Modelka Iva Kubelková (30) se na módních přehlídkách objevuje čím dál častěji spíše v roli moderátorky. Jinak tomu nebylo ani při prezentaci značky Salamander, kde modelky předvedly boty například z vodního prasete.


„To bych si v životě nekoupila, manžel má ale boty třeba z úhoře,“ tvrdí modelka, která prý investuje peníze hlavně do obuvi své dcerky Natálky (2). „Já na boty ulítlá nejsem, beru je jako nutnost, proto za ně ani tolik neutrácím. Za deset patnáct tisíc si je koupím, dražší ale většinou dostávám.“
Je vidět, že se modelka pohybuje v trochu jiném cenovém světě. Přestože se jednalo o přehlídku převážně společenských bot, Iva volí raději pohodlnější módu. „S Natálkou se hodně naběhám, takže se spíš obouvám do tenisek.“
O zpestření módní přehlídky se postarala dvojice krásek z bývalé skupiny Inflagranti. Dnes známé houslistky vystupují pod pseudonymem La Femme.


Autor: (agi)
Foto Aha! – Kateřina Kalibánová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.