Klára Kolomazníková: Mám kalendář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Klára Kolomazníková: Mám kalendář!

Kláře Kolomazníkové přišel pogratulovat ke kalendáři i její kamarád, zpěvák Zdeněk Style Hrubý.
Kláře Kolomazníkové přišel pogratulovat ke kalendáři i její kamarád, zpěvák Zdeněk Style Hrubý.

PRAHA – Klára Kolomazníková (28) se dostala do spárů opravdového a divokého vlka! Zpěvačka, která se zapsala do povědomí veřejnosti jako členka dívčí skupiny Holki a nyní má na svém kontě už dvě sólová alba, v úterý pokřtila svůj první kalendář.


A na tu parádu se přišel podívat i Karel Gott!

Klára jako velká milovnice všech zvířecích tvorů se do svého prvního kalendáře nechala zvěčnit se svým čtyřnohým miláčkem, ale i se spoustou dalších zvířátek, která má už od raného dětství ráda. Žádná legrace to ale nebyla! Na jedné fotce se totiž Klára objeví i s pravým vlkem.

„Celý tento projekt jsem si vymyslela, zařídila a sehnala sponzory. Jsem nadšená, jak se to všechno povedlo. A na tu fotku s vlkem jsem obzvlášť pyšná,“ svěřila se na slavnostním křtu zpěvačka, která svůj kalendář s názvem »Klára a její miláčkové« pokřtila v restaurant-baru Pod křídlem společně s Yvonne Přenosilovou a Václavem Chaloupkem, autorem večerníčku Méďové. Čestným hostem se nakonec stal i nestárnoucí Slavík Karel Gott, který dorazil na křest kalendáře přímo ze křtu alba zpěváka Antonína Gondolána.


Autor: SOŇA STEHLÍKOVÁ
Foto Aha! – Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.