Jak jsem volil miss | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jak jsem volil miss

edaktor deníku Aha! Václav Nekvapil coby člen mediální poroty Miss junior 2007 s českými i slovenskými vítězkami soutěže.
edaktor deníku Aha! Václav Nekvapil coby člen mediální poroty Miss junior 2007 s českými i slovenskými vítězkami soutěže. (Aha! – Dalibor Puchta)

Sen snad každého heterosexuálního muže, totiž být porotcem soutěže miss, se mi vyplnil, nebo lépe řečeno rozplynul. Přišel jsem totiž o iluze, že by ženské tělo mohlo být dokonalé.

Hned na začátku je třeba říci, že porotci jsou soutěžícím blíže než všichni ostatní, a dokonce blíže než kamery, které občas i zkreslují. Rozhodnouli se pro některou z dívek, která není ostatním divákům příliš po chuti, je to proto, že na ní shledali nejméně nedostatků. Mezi soutěžícími dívkami se o titul ucházely i účastnice ze Slovenska, které byly opravdovým světlem večera. Vnesly totiž do soutěže příjemný prvek »federálna« a důraznou připomínku toho, že českým dívkám roste na východě tvrdá konkurence. První zkouškou pro soutěžící byly volné disciplíny a nutno říci, že nejen pro ně. Odborná i mediální porota měla výrazné vrásky na čele, co si myslet o klavírní etudě, dramatickém recitálu, dechovkovém tanci, parodii na Rockyho nebo orientálním tanci... Vrcholem všeho pak bylo taneční vystoupení ve stylu disko, při kterém sebou Marcela Parcela divně cukala.

Po náročných vystoupeních všech zúčastněných, které musela porota přetrpět z několikametrové vzdálenosti, následovala promenáda v plavkách. Ta by měla být ozdobou každé soutěže krásy a nejinak tomu mělo být i v tomto případě. Místo pohledu na krásná vypracovaná těla dívek se však porotcům naskytl pohled na slušně vyvinuté strie, celulitidu a nepřirozeně zaříznuté plavky. Pohled zblízka má zkrátka i své nevýhody, zvláště pokud má člověk trochu více kritické oko.

Moderování galavečera se zhostil stárnoucí seladon Marek Vašut a nutno říci, že na výbornou. Několikrát se mu podařilo velmi vtipně usadit všetečnou organizátorku soutěže Kateřinu Hamrovou, která mu nepříjemně skákala do řeči. „Prosím vás, vy buďte jenom hezká a gratulujte misskám,“ zněla jedna z jeho vtipných hlášek, které publikum aplaudovalo div ne vestoje.

Jako člen mediální poroty jsem nemohl hlasovat jinak než pro absolutní vítězku s číslem 7 Michaelu Haladovou (16). Nejen že měla velmi dobré taneční vystoupení z latinských tanců, ale její tělesné proporce ji přímo předurčují pro práci v modelingu. Jako jedna z mála měla souměrnou postavu, pevná prsa a oblé boky. Rozhodně totiž není vyzáblým věšákem na ramínka a splňuje i druhé kritérium soutěže – být charizmatickou osobností.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.