Alice Bendová: Se synem na párty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Alice Bendová: Se synem na párty!

Alice Bendová zvládá mateřství s přehledem. „Musím,“ dodává Alice. Na Nespresso Essenza párty přišla i s téměř tříměsíčním synem Vašíkem.
Alice Bendová zvládá mateřství s přehledem. „Musím,“ dodává Alice. Na Nespresso Essenza párty přišla i s téměř tříměsíčním synem Vašíkem. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Párty s kávou Nespresso, jejíž tváří se stal americký herec George Clooney, měla téměř rodinný charakter. Aby ne, řada celebrit totiž dorazila i se svými, mnohdy velmi malinkými ratolestmi.

Párty s kávou Nespresso, jejíž tváří se stal americký herec George Clooney, měla téměř rodinný charakter. Aby ne, řada celebrit totiž dorazila i se svými, mnohdy velmi malinkými ratolestmi. Nedávno narozený syn Alice Bendové (34) Vašek, který nechybí na žádném maminčině natáčení, sice kávu neochutnal, ve společnosti se ale očividně cítil jako doma. Zato malého Gondíka musel tatínek Dalibor (37) od hrnečků s voňavou kávou doslova odtrhávat.

Zatímco moderátorku a zpěvačku Gábinu Partyšovou-Koktovou (29) jste ještě před několika měsíci mohli, co se jídla týče, vídat jedině s pořádným kusem masa, jako těhotná nemá na maso ani pomyšlení. „Moje chutě se naprosto změnily, stal se ze mě pojídač všeho, co smrdí mlékem,“ hodnotila v Nespressu v luxusní pražské Pařížské ulici stav svých těhotenských chutí Gábina. A poté, co s herečkou Alicí Bendovou probrala porod a okoukla její miminko, sdělila nám, že se na porod moc netěší, ale strach nemá. „Když bude nejhůř, nechám si píchnout epidural,“ prohlásila Gábina.

Moderátor Dalibor Gondík (37), který debatu poslouchal zpovzdálí, sice o porodních bolestech nic moc nevěděl, rodičovskou diskusi ale obohatil poznatky z oblékání své ratolesti. Jeho vyprávění přerušil prchající syn poté, co zjistil, že »sáhovka« na párty je skvělá hra. Rey Koranteng, který Nespresso Essenza párty vtipně moderoval, sice přišel bez dětí, k tématu, jak těžké je být rodičem, se ale přidal také. „Nejhorší je, když vám dítě doroste do období, kdy už s vámi nechce nikam chodit. Někdy se vyloženě doprošuji, aby se mnou Vanessa vůbec vyrazila na kolo nebo na nějaký výlet. A to jí je teprve dvanáct!“ přiznal Rey.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.