Richard Genzer: Schrupnul si v kině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Richard Genzer: Schrupnul si v kině!

Do kina Imax na dobrodružný biják zavítal i Richard Genzer s dcerkou Viktorkou. Geňa byl ale ospalý a nechtěl se fotit.
Do kina Imax na dobrodružný biják zavítal i Richard Genzer s dcerkou Viktorkou. Geňa byl ale ospalý a nechtěl se fotit.

PRAHA – Richard Genzer (39) alias Geňa z Tele Tele se přišel do kina vyspat! Nadměrné dobrodružství ztraceného světa fascinujících veleještěrů velkého baviče a »nováckého« moderátora zřejmě tolik nelákalo.


PRAHA – Richard Genzer (39) alias Geňa z Tele Tele se přišel do kina vyspat! Nadměrné dobrodružství ztraceného světa fascinujících veleještěrů velkého baviče a »nováckého« moderátora zřejmě tolik nelákalo, protože když se před filmem pohodlně usadil a přivinul si k sobě svou dceru Viktorku (5) chtělo se mu spát. A sotva začalo promítání, hned usnul!

Rozmrzelý Geňa se pak ani nechtěl fotografovat, což se zase nelíbilo jeho malé holčičce. Nakonec ho musela přemlouvat! „Tak táto, jednu fotku prosím,“ naléhala na něj Viktorka a unaveného Geňu nakonec přeci jenom zpracovala. Kliknutím zvětšetePo stopách výpravy, která nalezla největší objevy historie Země ukryté v poušti Gobi, se v úterý večer vydali také tatínkové Václav Upír Krejčí, Rey Koranteng a Jiří Langmajer, kteří s sebou vzali jejich malé dcerky. A celý dobrodružný biják Dinosauři 3D v kině Imax uvedl moderátor Vlasta Korec a nenechali si jej ujít ani zpěvák Robert N., hudebník Jiří Vondráček s manželkou.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: SOŇA STEHLÍKOVÁ
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.