Monika Absolonová: Starala se o třicet dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Monika Absolonová: Starala se o třicet dětí!

Monika si na poprázdninovém prvním představení zahrála s Alim Amirim.
Monika si na poprázdninovém prvním představení zahrála s Alim Amirim. (Aha! – Alexandr Malachovský, Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka Monika Absolonová (31) si v reality show České televize Udělám cokoliv doslova vytrpěla dárek pro děti z dětského domova. Překonala svůj strach z obrovských pouťových atrakcí, a tak mohla pozvat třicet opuštěných dětí na premiéru muzikálu Angelika.

Monika dostala za úkol svézt se na dvou pouťových atrakcích. I když se jí do toho vůbec nechtělo, první zvládla takřka s přehledem. Na druhou ji už ale nikdo nedostal, a tak se moderátor reality show Tomáš Matonoha (36) obětoval a dokončil úkol za ni. „Měla jsem obrovský strach,“ přiznává zpěvačka. Za pomoci Matonohy byl úkol splněn a děti z dětského domova se mohly těšit na celodenní výlet do Prahy, který zakončily návštěvou muzikálu Angelika, kde Monika uspořádala malou autogramiádu a rozdala dětem dárečky.

„Jsem ráda, že jsem to zvládla a mohla jsem tak někomu udělat radost,“ prozradila Monika, která si roli krásné Angeliky opravdu užívá. „Po prázdninách se mi hraje mnohem líp,“ dodala Monika, kterou teď ovšem trápí zdravotní problémy – začal se jí totiž bortit, nos, který si před lety nechala operovat a asi bude muset podstoupit novou plastiku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.