Nohavica koupil čajovnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nohavica koupil čajovnu

Zpěvák Jaromír Nohavica investoval do čajů!
Zpěvák Jaromír Nohavica investoval do čajů! (Aha! – Marek Pátek)

OSTRAVA – Písničkář Jarek Nohavica (54) na prodeji svých desek vydělal miliony! Kam peníze investuje? Deník Aha! to ví! Nohavica je už několik let spolumajitelem vyhlášené čajovny Čajka v Českém Těšíně.

Písničkář Jarek Nohavica (54) na prodeji svých desek vydělal miliony! Kam peníze investuje? Deník Aha! to ví! Nohavica je už několik let spolumajitelem vyhlášené čajovny Čajka v Českém Těšíně.

Podle obchodního rejstříku mu v ní patří 49 procent. Zbylou část vlastní Eva Jirkalová, která čajovnu řídí a je známou odbornicí na čaj. Nohavica zřejmě příliš nestojí o to, aby se o jeho majetkovém podílu vědělo, jelikož čajovna s jeho slavným jménem nijak neoperuje. „I když měl v čajovně svůj koncert, tak skoro nikdo nevěděl, že mu půlka Čajky patří,“ říká jeden ze zaměstnanců oblíbené čajovny. Tím ovšem podnikatelské aktivity Nohavicy nekončí. V minulosti byl společníkem ve společnosti BM – Forte, která má jako předmět podnikání mimo jiné napsáno i truhlářství a zámečnictví. V roce 2005 ale Nohavica svůj podíl prodal.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.