Tatiana Vilhelmová: Manžel chtěl ošklivého homosexuála! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tatiana Vilhelmová: Manžel chtěl ošklivého homosexuála!

Manžel Tatiany Vilhelmové si přál, aby tancovala se škaredým homosexuálem, ale ČT mu jeho přání nesplnila a bude tancovat s Petrem Čadkem (na snímku).
Manžel Tatiany Vilhelmové si přál, aby tancovala se škaredým homosexuálem, ale ČT mu jeho přání nesplnila a bude tancovat s Petrem Čadkem (na snímku). (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – V listopadu to vypukne! Milovníci tance se po roce zase dočkají. Česká televize představila všechny soutěžící své taneční show StarDance, jejíž druhá řada odstartuje 3. listopadu.

V listopadu to vypukne! Milovníci tance se po roce zase dočkají. Česká televize představila všechny soutěžící své taneční show StarDance, jejíž druhá řada odstartuje 3. listopadu. Osmička hvězdných celebrit, která si to mezi sebou rozdá na tanečním parketu, už ale nyní pilně trénuje. A mezi některými už to také pořádně jiskří.

„Ta je tak krásná,“ rozplýval se soutěžící StarDance a hokejový komentátor Robert Záruba, když mu byla představena jeho taneční partnerka Vanda Dětinská. A i na ní bylo vidět, že je se svým novým tanečním partnerem hodně spokojená. To naopak manžel herečky Tatiany Vilhelmové měl z výběru partnera pro svou manželku obavy. „Můj žárlivý manžel si přál, abych dostala do páru nějakého ošklivého homosexuála. Jeho přání se mu ale nevyplnilo,“ smála se herečka, která bude tancovat s profesionálním tanečníkem Petrem Čadkem. Vedle Záruby a Vilhelmové je v osmičce celebrit ještě herec Michal Dlouhý, modelka Monika Žídková, kanoistka Štěpánka Hilgertová, lyžař Aleš Valenta, zpěvačka Lenka Filipová a herec a muzikant Jiří Schmitzer. Kompletní osmičku přišel představit přímo generální ředitel ČT Jiří Janeček. A ten neopomněl popíchnout konkurenční televizi Nova. „První StarDance byla tak úspěšná, že její koncept musela dokonce okopírovat jedna nejmenovaná televize. Věřím, že druhá řada bude ještě úspěšnější,“ řekl Janeček.

Zárukou úspěchu by měl být i moderátor Marek Eben a jeho kolegyně Tereza Kostková, kteří uváděli i první řadu. „Bude to náročné, ale snad to zvládnu. Budu holt muset kojit mezi zkouškami,“ nechala se slyšet Kostková, které se v červnu narodil syn Antonín.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.