Lilian Malkina, babička Kolji: Nouze o peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lilian Malkina, babička Kolji: Nouze o peníze!

Nejen prací žije ruská herečka Lilian Malkina, najde si čas i na zábavu a koníčky, dokonce i v průběhu natáčení. Moc ji baví luštění křížovek.
Nejen prací žije ruská herečka Lilian Malkina, najde si čas i na zábavu a koníčky, dokonce i v průběhu natáčení. Moc ji baví luštění křížovek. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Ruská herečka Lilian Malkina (69), kterou v Čechách proslavila role babičky malého Kolji, není finančně zabezpečená! Na otázku, jestli ji uživí její herecká profese a má dostatek na důchod, bohužel nezazněla kladná odpověď. „Peníze, ty nikdy nestačí a nejsou, “ řekla deníku Aha! Malkina.

Ruská herečka Lilian Malkina (69), kterou v Čechách proslavila role babičky malého Kolji, není finančně zabezpečená! Na otázku, jestli ji uživí její herecká profese a má dostatek na důchod, bohužel nezazněla kladná odpověď. „Peníze, ty nikdy nestačí a nejsou, “ řekla deníku Aha! Malkina.

Lilian Malkina se musí pořádně otáčet, aby se uživila. „Musím hrát hned v několika divadlech, točím seriály, hrála jsem ve filmu Podvraťáci a teď natáčím dva velké seriály v Rusku. Moje poslední filmová role je v komedii Taková normální rodinka, kterou právě natáčím,“ vyjmenovala všechny své aktivity Lilian Malkina, která v Čecháh rozhodně nemá na růžích ustláno a jen těžko může hodit práci stranou a užívat si blahobytu a luxusu.

Přesto si však herečka nestěžuje, dokonce se pochlubila, že už si splnila největší sen svého života. A musela sáhnout hodně hluboko do kapsy. „Byla jsem na mysu Dobré naděje, kam jsem vyrazila s přáteli. Sbírám body u ČSA, tak se ta letenka dala zaplatit. Vzhledem k tomu, že každý rok lítám za rodinou do Ruska, mám těch bodů dost,“ vysvětlila se herečka, kterou v Česku všichni znají především jako Koljovu babičku. Sama herečka se přiznala, že si však nejvíce užila natáčení seriálu Karla Smyczka Dobrá čtvrť. „Pro mě to bylo nejlepší točení, hrála jsem tam hospodyni Mášu u Vilmy Cibulkové, to bylo opravdu hodně zajímavé. Tolik jsme se tam nasmáli. Zato v té druhé části už je to pěkně nahovno,“ rozpovídala se herečka a nebála se zkritizovat volné pokračování seriálu Dobrá čtvrť.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.