Hanychová a sex se SuperStar: Nutila mě klečet na kolenou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hanychová a sex se SuperStar: Nutila mě klečet na kolenou

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Mediálně chlípná Agáta Hanychová (22) zneužívá muže! Posledním z nich byl semifinalista třetí řady SuperStar Michal Michajlec (23), který si měl údajně před třemi týdny na Muži roku v Náchodě užít noc s modelkou!

Mediálně chlípná Agáta Hanychová (22) zneužívá muže! Posledním z nich byl semifinalista třetí řady SuperStar Michal Michajlec (23), který si měl údajně před třemi týdny na Muži roku v Náchodě užít noc s modelkou!

„Byl bych jenom jedním z tisícovky chlapů. Zavřela mě do pokoje, to jo, ale nic jsem s ní neměl, dokonce mě pak ani nechtěla pustit ven, protože prý údajně venku čekalo hejno fotografů. Klečel jsem tam na zemi. Vůbec jsem nebyl v její posteli,“ svěřil se deníku Aha! Michajlec.

Hanychová opět jen zneužila jednoho z mužů, který připustil, že se mu líbí, ale nikdy by s ní nic nechtěl mít. Agáta záměrně, jak jinak než kvůli své popularitě, vyvolala aférku okolo modela a »SuperStára« Michajlce. Scénka v hotelovém pokoji byla zřejmě jen dobře promyšleným tahem k jejímu zviditelnění. Dokonce zpěvákovi i vyhrožovala! „»Ne, že někomu něco řekneš, nechci, aby se to dozvěděl můj přítel, kterého mám tolik ráda,« přikázala mi,“ pokračuje ve své verzi Michajlec, který se proto tak dlouho k celé kauze nechtěl vyjadřovat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.