Sokolová chce ženicha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sokolová chce ženicha!

Úřadující Miss ČR Kateřina Sokolová (vlevo) a Miss World Taťána Kuchařová.
Úřadující Miss ČR Kateřina Sokolová (vlevo) a Miss World Taťána Kuchařová.

PRAHA – Miloš Zapletal (65) opět a zase slíbil na tiskové konferenci k dalšímu a už jubilejnímu 20. ročníku Miss ČR všem dívkám republiky hory doly! Ale tak všemocný není. Současné úřadující Miss ČR Kateřině Sokolové (18) totiž nedokázal zajistit tu nejdůležitější věc – ženicha!


A to ani přesto, že jí dopomohl k tomu, že se stala tou nejkrásnější ženou České republiky.

„Samozřejmě jsem měla spoustu příležitostí a nabídek, kterých se snažím co nejvíce využít, abych je mohla zúročit i po odevzdání korunky. Rozhodně nepomýšlím na to, že bych se usadila nebo třeba provdala. Taky když nemám za koho. Ženichové prostě nejsou, ale asi jsem trochu vybíravá já,“ přiznala deníku Aha! Kateřina Sokolová, která 15. března 2008 v brněnském Bobycentru odevzdá svou korunku nové Miss ČR.

Prezident soutěže Miloš Zapletal slíbil dívkám opravdu nadstandardní ceny. Bonus pro vítězku jeden milion korun, nebude chybět zařízený byt a stylový kabriolet Mazda MX-5. Dívky se mohou do soutěže začít hlásit už od dnešního dne. V letošním roce však udělal Zapletal výjimku a dvanáct finalistek vyhlásí už před Vánocemi. „Letos jsme vyhlášení finalistek posunuli trochu dopředu a veřejnosti je představíme už jako dárek pod stromeček,“ řekl deníku Aha! Zapletal.


Autor: (kre)
Foto Aha! – Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.