Jana Adámková: Uchvátil ji Kajman! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jana Adámková: Uchvátil ji Kajman!

JanaAdámková hopslado náruče Radka »Kajmana« Komoráše i s vlajkou, kterou nosila
JanaAdámková hopslado náruče Radka »Kajmana« Komoráše i s vlajkou, kterou nosila (pro Aha! – Miroslav Plešek)

ŽABOKLIKY – Pod přísným dohledem zástupce agentury Dobrý den z Pelhřimova se nekonečně dlouhých 3600 vteřin pokoušely především děti o ustanovení nového českého rekordu v Žaboklikách na Žatecku. A povedlo se!

Pod přísným dohledem zástupce agentury Dobrý den z Pelhřimova se nekonečně dlouhých 3600 vteřin pokoušely především děti o ustanovení nového českého rekordu v Žaboklikách na Žatecku. A povedlo se! Celkem 2147 krát byl dřevěný kajman za hodinu přeskočen. A živý a dokonce dvounohý »Kajman« zase uchvátil »nováckou« rosničku Janu Adámkovou (35).

Jubilejní páté recesistické klání »žabo« obcí již tradičně uváděl moderátor Arabela teamu a V.Y.P. Kolumbusu Radek »Kajman« Komoráš (37), který neúnavně celou hodinu hnal účastníky rekordu k doslova nadlidskému výkonu. „Jsem nesmírně šťastný a to nejen proto, že jsem nemusel skákat sám. Hnal jsem všechny k neúmornému tempu, Chocholoušek by mě jistě hospitalizoval!“ reagoval těsně po utvoření rekordu spokojený moderátor.

„Upřímně řečeno, bude lepší když se Kajman bude raději držet mikrofonu, než se pokoušet o jakékoliv sportovní výkony,“ řekla Jana Adámková, když si hověla v jeho náručí. „No, nekecá!“ dodal Kajman na adresu půvabné moderátorky, se kterou velmi rád funguje ve dvojici třeba při zápasech Arabely a Kolumbusu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.