Heidi Janků: Má své muzeum! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Heidi Janků: Má své muzeum!

„Heidinu kariéru sleduji od jejího prvního koncertu,“ přiznává fanoušek krásné zpěvačky.
„Heidinu kariéru sleduji od jejího prvního koncertu,“ přiznává fanoušek krásné zpěvačky. (pro Aha! – Tomáš Křivánek)

KLADNO – Zpěvačka Heidi Janků (43) nevychází z údivu. Její fanoušek se jí po mnoha letech svěřil, že si z bytu udělal sběratelský kutloch. A tak nejen Karel Gott, ale už i Heidi Janků má své muzeum, i když zdaleka ne v takovém rozsahu, a už vůbec se na jeho vzniku nepodílela.

Zpěvačka Heidi Janků (43) nevychází z údivu. Její fanoušek se jí po mnoha letech svěřil, že si z bytu udělal sběratelský kutloch. A tak nejen Karel Gott, ale už i Heidi Janků má své muzeum, i když zdaleka ne v takovém rozsahu, a už vůbec se na jeho vzniku nepodílela. Za vše může dlouholetý fanoušek Jirka z Kladna, v jehož bytě zpěvaččino muzeum vzniklo.

„To snad nemá obdoby,“ vykřikla Heidi poté, co se poprvé prošla bytem svého fanouška. „On má snad všechny fotky, plakáty a desky, prostě celou mojí uměleckou biografii,“ nevycházela z údivu Heidi.

Populární zpěvačka se ale s Jirkou setkala již v minulosti. Po jejím návratu z Francie před sedmi lety ji pozval na oběd a od té doby se pravidelně stýkají. „Vždycky něco dobrého uvaří, upeče a popovídáme si. K mé práci dokáže být i pěkně kritický, když se mu něco nelíbí,“ přiznává Heidi. Ta se tak může pochlubit archivem, který zřejmě vlastní málokterá celebrita. „Jediné, co mě trochu zaráží je fakt, že si Jirka pamatuje i věci, na které jsem já už zapomněla. A má fotky, které dokonce ani já nevlastním,“ udiveně komentuje sbírku Heidi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.