Jan Rosák: K šedesátinám dostal sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jan Rosák: K šedesátinám dostal sex!

Rosákova manželka Jiřina s oslavencem tančila, jako by se oba vrátili do puberty. Všem bylo jasné, že u Rosáků nebude úplně klidná noc...
Rosákova manželka Jiřina s oslavencem tančila, jako by se oba vrátili do puberty. Všem bylo jasné, že u Rosáků nebude úplně klidná noc... (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Žádná striptérka, ale vlastní žena potěšila Jana Rosáka! Ten totiž v sobotu večer slavil svou šedesátku! „Jsme už trošku usedlejší lidi, tak nečekejte žádné excesy. Striptérku jsem své ženě zakázal, jednou už se o to pokoušela, a nakonec se z té striptérky vyklubal můj kamarád z Ameriky,“ smál se Rosák.

Žádná striptérka, ale vlastní žena potěšila Jana Rosáka! Ten totiž v sobotu večer slavil svou šedesátku! „Jsme už trošku usedlejší lidi, tak nečekejte žádné excesy. Striptérku jsem své ženě zakázal, jednou už se o to pokoušela, a nakonec se z té striptérky vyklubal můj kamarád z Ameriky,“ smál se Rosák. Darem však moderátor dostal, mimo jiné, polštářek s dvěma nápisy: »dnes ano, miláčku« a »dnes ne, miláčku«. A manželka Jiřina se neustále chlubila nápisem s kladnou odpovědí, a potutelně se u toho usmívala. V noci bylo u Rosáků asi veselo...

A zatímco manželé Rosákovi si plánovali krásný večer, starší dcera Zuzana svému manželovi, který je Alžířan, ukázala bohužel tu druhou stranu polštářku, takže v noci asi nebylo nic. Mezi pozvanými hosty nechyběli ani Rosákovi kamarádi! S manželkami dorazili Pepa Dvořák, Karel Štědrý a Karel Šíp. A co k šedesátinám Honzu Rosáka potěšilo nejvíc? „Protože jsem sběratel adrenalinových zážitků, byl jsem hrozně rád za ten tandemový seskok, který mi darovali kamarádi, a od manželky jsem dostal opravdu hodně parádní dárek – obdarovala mě navigací do auta,“ pochlubil se deníku Aha! Rosák.

Nechyběli ani dva bratři Honzy Rosáka. Jeden z nich přicestoval až ze Švýcarska, aby mohl svému šedesátiletému bratrovi pomoci sfouknout svíčky na narozeninovém dortu. A jak řekl sám oslavenec: „oslava to bude taková poklidnější.“ Tak se taky stalo. Honza Rosák odcházel z Pizza Coloseum domů už lehce po půlnoci a s ním i většina hostů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.