Diana: Kdybych teď otěhotněla? Šla bych na potrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Diana: Kdybych teď otěhotněla? Šla bych na potrat!

Diana Kobzanová
Diana Kobzanová (Aha!: Dalibor PUCHTA)

Bouček zpovídá Kobzanovou PRAHA – Moderátor Noční show VyVolených Libor Bouček (25) si získal velkou popularitu už při moderování její první řady.

Moderátor Noční show VyVolených Libor Bouček (25) si získal velkou popularitu už při moderování její první řady. Tehdy mu na čas dělala parťáka misska Iva Kubelková. Nyní se v roli moderátorky nově představuje neposlušná misska bez korunky Diana Kobzanová (23). A právě ji podrobil Libor Bouček hvězdnému výslechu.

» Diano, co to, že ses rozhodla, že budeš moderovat? Vím, že děláš PR.
To vzniklo náhodou. Párkrát jsem to zkusila, bavilo mě to, ale neměla jsem ambice chodit dobrovolně na kamerové zkoušky. Na VyVolené si mě vybral přímo tvůrčí tým.
» Uvědomuješ si, že nás čeká přes devadesát po sobě jdoucích pořadů, a že se může klidně stát, že po čase nebudeme vědět, co s tím?
Možná ještě přesně nevím, do čeho jsem šla, ale kdybych měla pocit, že to je strašně jednoduché nebo kdybych nevěděla jak dál, tak spoléhám na to, že bys mě z toho vytáhnul.
» Tak na to bych moc nespoléhal, to je pro mě strašně zavazující. Vezmeš si Martina Jiránka?
Zatím to vypadá, že asi jo. Bavili jsme se o svatbě, že by to mohlo být za rok v létě. Dříve by to asi nešlo, díky tomu, že máme spoustu práce. Je mistrovství světa ve fotbale a Martin také hraje se Spartakem hodně pohárových zápasů. A také asi víš, že jsem s Martinem chvíli nebyla, takže po té pauze a divočině je dobrý dát tomu trošku čas, aby se všechno usadilo. Velkou zkouškou bude také moje práce, protože budu mít volného času mnohem méně.
» Žárlí na tebe Martin?
Myslíš tím, že na něj nemám tolik času, nebo že jsem úspěšná?
» Myslíš, že jsi úspěšná?
Mám pocit, že v rámci svých možností jsem docela úspěšná. Někomu to může připadat směšné, že je to jen reality show, ale pro mě je to jeden z největších úspěchů v poslední době. Vzhledem k tomu, že se od modelek neočekává příliš oduševnělý projev, tak si myslím, že jsem spoustě lidem neudělala radost.
» Neříkej mi, že chceš být modelkou i v pětatřiceti. Hledala jsi už něco jiného?
To byl právě důvod, proč jsem začala dělat PR. Vím, že modelkou nemůžu být navždy, ale práce mám pořád dost. A také je podstatné, že modeling dělám už deset let a už mě to začíná trošku unavovat.
» A nechceš ještě studovat?
Ráda bych zkusila práva, ale letos to díky VyVoleným nepřipadá v úvahu, a hlavně bych neměla šanci se připravit na přijímačky, ale příští rok to zkusím.
» Proč právě práva?
Práva mě hodně baví, hodně jsem se toho naučila při sporu s panem Zapletalem, sama si dohledávám právní věci, které by mi mohly u soudu pomoct. Taky mě to asi trochu nakoplo. Baví mě i PR, a pokud to půjde, ráda bych dělala i víc věcí najednou. Nevíš, jak se to časem vykrystalizuje, co tě třeba začne bavit víc.
» Jsi slavná?
Možná jsem známá, jsem provařený ksicht, úplně přesně nevím, co bych si pod slovem slavná měla představit?
» Je to největší lež v Čechách, ve které tady žije tak třicet lidí. Je to směšné, v Česku sláva neexistuje. Člověk si z toho musí dělat srandu.
Tady se nemůžeš brát vážně. Něco špatného o tobě bulvár napíše, a okamžitě se k tobě všichni otočí zády, a v tu chvíli všechno končí. Nesmí se to tak brát.
» Tím se vracím k tomu, že ti bulvár nemůže zničit vztah.
Libore, není to tak jednoduché. Lidi jsou zlí, mají strašnou radost, když je na tom člověk špatně, a neodpustí si žádnou příležitost si rýpnout. Každého to jednou unaví. Ze začátku jsi strašně silný, protože i ten vztah je silný, ale postupem času se třeba občas pohádáme.
» A co potomstvo, chceš už děti?
Mít děti je krásné, ale baví mě práce a také záliby s kamarády, třeba jet na dva dny na lyže, jít do baru, přijít z tahu v šest hodin ráno, takže mi tam pořád ty děti nezapadají.
» Já si tak popíjím to šampaňské, ale zjistil jsem, že ta správná hodnota je právě dítě. Asi jsem už zestárl. Viděl jsem u kamaráda mimino a musím říct, že jsem se strašně lekl!
Ještě pořád žiju strašně rychle, takže dítě bych chtěla až tak po třicítce. Já mám teď dost starostí sama se sebou a představa, že bych do toho měla ještě mít dítě je úplné sci-fi.
» A co kdyby to přece jen přišlo?
Vyřešila bych to hrozně rychle, dítě bych si teď nenechala. Možná mě teď lidi roztrhají, ale musím být trošku zodpovědná.
» Tvůj Martin už má syna, jak tě bere?
Viděla jsem ho, ale nezná mě. Horko těžko bere i Martina, protože je kvůli fotbalu pořád pryč. Může se mu věnovat vlastně jen po sezoně. Martinova bývalá žena si už našla přítele a já Martinovi říkám, aby se do toho nepletl. Nemůže být sobec, přijet za klukem jednou za tři měsíce a říct, já jsem táta.
» Ty máš podle amerických filmů vstupenku do ráje, protože máš americký pas. Nechceš tam třeba žít?
Můžu ti říct, že jsem nad tím přemýšlela, a ráda bych. Líbí se mi to tam, dokážu si život v Americe představit, už jsem tam několikrát byla.
» Kde?
Byla jsem v Chicagu, New Yorku, Montrealu. Taky se mi líbí Florida.
» Florida je nuda, já bych si dal ten New York.
Jo, New York mě hodně bavil, to je opravdu best place to live.

10.3.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.