Marie Rottrová Po 13 letech má chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Marie Rottrová Po 13 letech má chlapa!

Marie Rottrová
Marie Rottrová (Aha! – Marek Pátek, Rytmus života / Petr Horník)

PRAHA – Třináct let čekala, než přijde ten pravý! Konečně má zase chlapa! Marie Rottrová (65) se exkluzivně deníku Aha! přiznala, že se svým novým přítelem je už několik měsíců a dokonce ho vzala i na svůj pondělní koncert na Karlštejn.

„Ano, jsme spolu, je to však čerstvé, trvá to několik měsíců, ani spolu ještě nebydlíme, nechtěla bych to ještě rozebírat takhle veřejně,“ přiznala nám dost zaskočená Rottrová, která však jméno svého vyvoleného pořád tají.

Posledním mužem, se kterým zpěvačka sdílela jednu postel, byl Němec Georg Burgerstein. V roce 1994 se rozvedli a od té doby byla sama. Až před několika měsíci našla toho pravého! Svůj vztah charismatická zpěvačka dlouhou dobu tajila a o svém vysněném muži téměř nemluvila. Ani v pondělí nepřijela na koncert ve společném autě se svým přítelem. Ten dorazil na koncert jako jeden z VIP hostů. Marie samozřejmě neodolala a ještě předtím než vešla na pódium, věnovala svému miláčkovi několik slůvek. Polibek si však odpustila, tím by vše prozradila. Během koncertu mu ale věnovala spoustu zamilovaných pohledů, zvlášť při písních o lásce. A on její pěvecké výkony oceňoval frenetickým potleskem. Oba se sešli až po koncertě v restauraci na guláši, který si Marie před koncertem nedala, aby se jí dobře zpívalo. Zpátky do Prahy už ale odjela Marie Rottrová společně se svým přítelem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.