Hannig miluje Whoopi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hannig miluje Whoopi!

Petr Hannig s voskovou Whoopi Goldberg.
Petr Hannig s voskovou Whoopi Goldberg. (archiv P. Hanniga)

PRAHA – Zpěvák a producent Petr Hannig (61) se vrátil z měsíčního pobytu v USA. „Jednak jsem byl navštívit syna, a taky jsem byl dojednat za své vydavatelství Maximum další kontakty na poli vážné hudby a propagací našich skladatelů a muzikantů v cizině,“ řekl deníku Aha! Hannig.

Zpěvák a producent Petr Hannig (61) se vrátil z měsíčního pobytu v USA. „Jednak jsem byl navštívit syna, a taky jsem byl dojednat za své vydavatelství Maximum další kontakty na poli vážné hudby a propagací našich skladatelů a muzikantů v cizině,“ řekl deníku Aha! Hannig.

Kromě New Yorku a San Franciska navštívil i Los Angeles a pověstnou továrnu na sny – Hollywood. Tam se mu už dříve podařilo umístit nahrávku českého vokálního souboru Schola Teynenesis do filmu s Anthonym Hopkinsem v hlavní roli. „Taky jsem si odskočil do Las Vegas, kde jsem narazil i na svou oblíbenou herečku Whoopi Goldberg,“ přiznal nám Hannig se smíchem. A s voskovou figurínou své zamilované filmové star se i vyfotil.

Nyní je ovšem Hannig už v Praze a je plně zaměstnán pátráním po autentických nahrávkách, které nazpíval a mnohdy také na různé hudební nástroje nahrál Arnošt Pátek (52), jenž bojuje s rakovinou obličeje. „Práce na přípravě dvou alb největších hitů Arnošta se chýlí ke konci. Každý se už bude moci brzy přesvědčit o tom, že to bylo v době, kdy mohl zpívat, naprosto ojedinělý zjev mezi našimi umělci,“ dodal Hannig.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.