Wanastowi Vjecy: Prožili velkej letní den | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Wanastowi Vjecy: Prožili velkej letní den

Robert Kodym (vlevo) a P. B. CH. natočili v Bratislavě nový »neoretro« klip k písni Velkej první letní den.
Robert Kodym (vlevo) a P. B. CH. natočili v Bratislavě nový »neoretro« klip k písni Velkej první letní den. (pro Aha! – František Ortmann)

PRAHA – V luxusním bratislavském filmovém studiu pod režisérskou taktovkou Karola Vosátka natočila kapela Wanastowi Vjecy alias Robert Kodym a P. B. CH. nový »neoretro« klip ke svému aktuálnímu megahitu Velkej první letní den.

V luxusním bratislavském filmovém studiu pod režisérskou taktovkou Karola Vosátka natočila kapela Wanastowi Vjecy alias Robert Kodym a P. B. CH. nový »neoretro« klip ke svému aktuálnímu megahitu Velkej první letní den.

Ten se už úspěšně prezentuje v rozhlasových hitparádách po republice. Klip, jehož součástí budou i 3D animace, tak zároveň avizuje nadupané výběrové album »Wanastowek« nazvané Best of 20let. „Bude to komplet dvou cédéček a dívídíčka, který vyjde společně s bonusem v podobě čtyř nových písní v polovině října,“ prozradil nám P. B. CH. s tím, že Bratislavu si k natáčení vybrali i proto, že on i Kodym mají manželky Slovenky, které se chtěly podívat domů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.