Bohuš Matuš - Problémy s mámou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bohuš Matuš - Problémy s mámou!

Bohuš Matuš svým zpěvem ve středu potěšil spoustu dětí. Některé z nich se dokonce chtěly se zpěvákem i vyfotit.
Bohuš Matuš svým zpěvem ve středu potěšil spoustu dětí. Některé z nich se dokonce chtěly se zpěvákem i vyfotit. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Muzikálový zpěvák Bohuš Matuš (33) má velké trápení se svou maminkou. Dokonce se přiznal, že bydlení s ní může být i důvodem, proč nemá žádnou přítelkyni! „O mámě bych se raději nebavil,“ řekl deníku Aha! Matuš, který se před nedávnem rozešel se svou přítelkyní Editou.

Jaký mají problém Bohuš Matuš a jeho maminka? Zpěvák si před nedávnem nastěhoval do svého bytu mámu, o kterou teď musí pečovat. Nechtěl však prozradit, jaké starosti či nemoc ji tíží. Deníku Aha! se však podařilo zjistit, že máma Bohuše Matuše trpí psychickými problémy. „Ne že by měla nějakou vážnou nemoc, ale je na tom psychicky dost špatně,“ řekl nám zdroj z blízkého okolí muzikálového zpěváka, který se teď zase po dlouhé době chystá prosadit v hudebním světě.

Bohužel mu možná i kvůli mamince skončil jeden vztah, a tak se teď raději vrhl do práce. „Měl bych co nevidět vydat nové album. Producentem je Michal David, který se mě ujal, a jsem za to rád,“ řekl deníku Aha! Matuš.

Bohuš Matuš si veškerou hudbu na nové album složil sám. „Ano, složil jsem si to všechno já, pak to ale slyšel Michal David a bohužel mi to trochu předělal. Ale nejsem z toho nešťastný, on ví určitě lépe, jak by to mělo vypadat,“ svěřuje se Matuš, který ve středu zazpíval dětem z dětských domovů.

Na Petříně pro ně totiž druhá Česká vicemiss Lilian Sarah Fischerová připravila dětský den a rozloučení s prázdninami. Celá akce mohla proběhnout i díky sponzorům, kterým vévodil Motosport Vavřinec Tomáše Vavřince, jehož hlavním koněm v závodní stáji nejsou jen silná auta, ale právě Bohuš Matuš.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.