Agáta nasadila příteli parohy: Dostala SuperStára Michajlece! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Agáta nasadila příteli parohy: Dostala SuperStára Michajlece!

Zpěvák Michal Michajlec si s Agátou užil minulý víkend v Náchodě krásnou noc. Bude důvodem k rozchodu Agáty s Markem Šíšou?
Zpěvák Michal Michajlec si s Agátou užil minulý víkend v Náchodě krásnou noc. Bude důvodem k rozchodu Agáty s Markem Šíšou? (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta)

NÁCHOD – Modelce Agátě Hanychové (22) jeden muž prostě nestačí! Mimo Prahu si modelka užila noc plnou vášní a v její náruči bohužel neskončil její přítel Marek Šíša (34), ale Michal Michajlec (23), který vypadl těsně před branami finále třetí řady pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar.

Soutěž Muž roku v Náchodě dala minulý víkend spoustě přítomných hostů příležitost užít si večer se vším všudy. A toho se rozhodně nebála dcera herečky Veroniky Žilkové, Agáta Hanychová, která svého přítele nechala doma a vyrazila na lov. Její náručí nejdříve prošel Ali Amiri, se kterým proběhlo jen několik polibků, víc si pak užil zpěvák Michal Michajlec, který dokonce s modelkou skončil na pokoji.

„Nic jsem s ní neměl,“ zapírá Michajlec. O tom však může jen stěží někoho přesvědčit. Už na pódiu do sebe byli zakleslí a pak to gradovalo, když se skoro nahý promenádoval v pokoji Agáty. „Když nad ránem pobíhal jen ve slipech v pokoji Agáty, která pak odmítla otevřít dveře a tvrdila, že za dveřmi nikdo není, může to znamenat jediné, samozřejmě spolu něco měli,“ shodují se svědci, kteří v hotelu U Beránka, viděli Michajlece společně na pokoji s Agátou. Po těchto větách už i zpěvák Michajlec přestal zapírat a od kamarádů se mu dostalo jediné rady. „Už raději mlč, ať se do toho nezapleteš ještě víc,“ vyslechl si zpěvák a taky tak učinil. Bylo na něm však vidět, že ho aférka s Agátou dost vzala.

Už před rokem se Michajlec v jednom rozhovoru přiznal, že touží po ženě, která by značně připomínala Agátu. „Můj typ je štíhlá modrooká bruneta,“ řekl Michajlec. Přesně Agáta!

Přistižená dcera Veroniky Žilkové se samozřejmě okamžitě začala obracet na přítomné fotografy, aby fotky, které někteří z nich pořídili na večírku, kde se k sobě moc měli, zůstaly utajeny. „Nesmíte je nikde ukazovat, nechci přijít o svého přítele, mám ho hrozně ráda,“ prosila doslova žalostně Agáta některé z novinářů a kdoví, co jim slíbila za to, že vše zůstane jen za zdmi hotelu U Beránka. Nezůstalo! Přítel Marek Šíša už zřejmě nebude dlouho Agátě tolerovat její aférky s cizími muži.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.